Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

RAOUL WALLENBERG-DÍJJAL TÜNTETTÉK KI MEGYÉSPÜSPÖKÜNKET
2017. január 18.
vissza »

A beszélgetést, Horváth Ágnes, a Kossuth Rádió szerkesztő-riportere vezette.

Megyesi Schwartz Lúcia operaénekes és Gráf Zsuzsanna Liszt-díjas karnagy, zongoraművész, három gyönyörű Schumann dalt adott elő.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia immár hagyományos módon az idei nagyböjtben is tartósélelmiszer-gyűjtést szervez országos szinten. Az adományozásra buzdító körlevelet, amelyet az alábbiakban közlünk, hazánk valamennyi katolikus templomában felolvassák február 25-én, vasárnap.

 
A Szentatya évről évre üzenetet intéz a katolikus hívekhez a nagyböjt kezdetén. Ferenc pápa idei levelét az alábbiakban közöljük.

 
2018. február 8-án este megtelt a Párbeszéd Háza kápolnaterme érdeklődő fiatalokkal: a Szent Ignác Jezsuita Szakkollégium és az Építész Klub szervezésében Beer Miklós, a Váci Egyházmegye megyéspüspöke és Lackner Pál evangélikus püspök a Párbeszéd Házában beszélgetett a reformáció kibontakozásáról, egyházaik jelenlegi helyzetéről és jövőjéről, valamint az egész kereszténységet érintő legfontosabb kérdésekről.
Rádióstúdió létesült a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola Szent Miklós téri épületében, amelyet 2018. február 19-én áldott meg Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök, aki örömét fejezte ki a főiskola legújabb fejlesztése miatt.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. február 24. szombat

Mátyás

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus így tanított az utolsó vacsorán: „Amint engem szeret az Atya, úgy szeretlek én is titeket. Maradjatok meg az én szeretetemben! Ha megtartjátok parancsaimat, megmaradtok szeretetemben, ahogy én is megtartottam Atyám parancsait, és...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.