Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ VOLT A PÜSPÖKI PALOTÁBAN
2017. június 4.
A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. 2017. június 1-én sajtótájékoztatót tartott a váci Püspöki Palota Dísztermében.

 

Az esemény házigazdája Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök volt, aki köszöntötte a megjelenteket és bevezetőjében elmondta: örömére szolgál, hogy a püspöki palota, a váci templomok és az Althann Konferencia Központ adhat otthont a nyári színes zenei programsorozatoknak.

A tájékoztatón részt vett többek között Vác Város polgármestere Fördős Attila, Vashegyi György, az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus alapítója és művészeti vezetője Sándor Bence, a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar alapítója és művészeti vezetője valamint Varga László egyházmegyei zeneigazgató, a váci székesegyház karnagya. A Filharmónia Magyarországot Szamosi Szabolcs ügyvezető igazgató képviselte.

A rendezvény célja a Filharmónia Magyarország által Vácon - a Váci Egyházmegyével és Vác Város Önkormányzatával együttműködve - megrendezett programok bemutatása volt.

Ismertetésre került a 33. Régi Zenei Napok Fesztivál, az augusztusi OrgonaPont sorozatnak a váci koncertje, illetve a 2017 őszétől induló és négy hangversenyből álló bérletes koncertsorozat, amelynek társszervezője a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar.

Ezekre az eseményekre jegyek, illetve bérletek válthatók a Filharmónia Magyarország budapesti irodájában (1094 Budapest, Páva utca 10-12., T: +36 1 302 4961), Vácon a Madách Imre Művelődési Központban, a Tourinform irodában a www.jegymester.hu oldalon, valamint az ismert jegyirodákban.

A részletes programok a www.regizeneinapok.hu, a www.orgonapont.hu, valamint a www.filharmonia.hu oldalakon és a Filharmónia Magyarország Facebook oldalán találhatók.

A Régi Zenei Napok programjaira a váci lakosok 50%-os kedvezményt kapnak, a belépőjegyek árából, lakcímkártyájuk felmutatásával.

A szervezők szeretettel várják az érdeklődőket.

Az eseményen készült fényképek a galériában találhatóak.

B.G.

Váci Egyházmegye

vissza »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. augusztus 16. szerda

Ábrahám

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus egy alkalommal így oktatta tanítványait: Ha testvéred vétkezik ellened, menj, és figyelmeztesd őt négyszemközt! Ha hallgat rád, megnyerted testvéredet. Ha azonban nem hallgat rád, vigyél magaddal egy vagy két társat, hogy...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre