Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

TÍZ ÉVES JUBILEUM A DÉL-DUNA MENTÉN
2017. augusztus 23.
Az egyházmegyénk ifjúsági életének legdélebbi régiója az idén ünnepelte a 10. jubileumát. A Dél-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség ez alkalomból visszalátogatott az első táborának a színhelyére, Dunaharasztira. A pénteki nap Dr. Beer Miklós püspökatya, mutatott be szentmisét, velük együtt ünnepelve az évfordulót.

 

A Dél-Duna mente idén július 25-től 30-ig tartotta táborát, melynek a pénteki napján ünnepeltük 10. jubileumunkat. Az egész tábor ennek a szellemében telt, de erre a napra külön készültek a Kisebb Testvérek.

Mivel folyamatosan változott az elmúlt évek alatt a régió, az emlékezés jegyében visszahívtuk azokat - a több esetben már családos - tagokat, akik ott voltak az első táborban. Felelevenítettük a régi játékokat, zenéket, táncokat, közös emlékeket. Ők pedig megosztották személyes élményeiket, amik ide kötik őket.

Az esti szentmisét Dr. Beer Miklós püspök atya tartotta, hálát adva a régióért a Szűzanyának, és további közbenjárását kérve, hogy még sok fiatalnak tudjuk megmutatni Krisztus szeretetét.

Szöveg: Blaschke Sebestyén

Képek: Csicsiri Dominika, Helméczy Károly, Papp Csengele, Szócska Boróka, Váradi Rita és Szládik Bettina

Váci Egyházmegye

vissza »
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. szeptember 19. kedd

Vilhelmina

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus elment Naim városába. Vele mentek tanítványai és nyomukban nagy népsokaság. Amikor a város kapujához közeledett, halottat hoztak ki, egy özvegyasszony egyetlen fiát. Az édesanyát sokan kísérték a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.