Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

BEER MIKLÓS ÉS FABINY TAMÁS BESZÉLGETÉSE - AZ EGYMÁSHOZ KÖZELEDÉS LÉPÉSEI
2017. december 14.
vissza »

„Téged, Isten dicsérünk, * téged Úrnak ismérünk.”

Hálaadó emlékmisét mondott Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök az Országos Magyar Cecília Egyesület (OMCE) elnöke, Esterházy László esperes, plébános és Udvardy László István atya koncelebrálásával. Az Országos Magyar Cecília Egyesület egykori központi igazgatójára, Werner Alajosra emlékeztek halálának 40. évfordulóján, november 8-án a máriaremetei Kisboldogasszony Bazilikában. A kiváló lelkipásztor és egyházzenész hosszú időn át Máriaremetén teljesített szolgálatot.
„Mester, taníts minket imádkozni!”

A 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra (NEK) való felkészülés jegyében, ahogy országosan több helyen, Dunakeszin, ez év szeptemberében, a Szent Imre Egyházközség szervezésében is elindult a Szentségimádás Iskolája, Kecskés Attila plébános atya vezetésével.
Megjelent a Beer Miklós váci megyéspüspökkel készített közkedvelt interjúsorozat legújabb, 4. része Most már látom címmel. Az új kötet az olvasók visszajelzései alapján készült.
A váci Piarista Gimnázium és Kollégium találkozási helyet kínál azoknak a fiataloknak, akik keresztény családokban nevelkednek, keresztény közösségeket gyarapítanak és keresztény értékrendet vallanak. A jelentkező fiataloknak nyolcosztályos, négyosztályos és angol nyelvi előkészítő osztállyal kiegészült öt évfolyamos képzést kínálnak. Várják a jelenleg negyedikes és nyolcadikos tanulni vágyó keresztény fiatalokat.
A Katolikus Karitász október végén indította útjára libanoni bántalmazott migráns nőket és gyermekeket segítő támogatási programját, amely során közel egy éven keresztül biztosítja egy Bejrút közeli Menedékház működését.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. november 12. hétfő

Jónás és Renátó

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal Jézus így beszélt tanítványaihoz: „Lehetetlen, hogy botrányok ne forduljanak elő; de jaj annak, aki azokat okozza! Jobb lenne, ha malomkövet kötnének a nyakára, és a tengerbe dobnák, mint hogy egyet is...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.