Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

GYÓGYULNI ÉS GYÓGYÍTANI – CIGÁNYPASZTORÁCIÓS TALÁLKOZÓ EGERBEN
2018. október 1.
vissza »

Benedek Elek Mesemondó Versenyt rendeztek a Credo házban a Juhász Gyula Általános Iskola 3-4. évfolyamos diákjai részvételével.

November 21-én 14 órai kezdettel, az 1-2. évfolyamos diákok versenye következik.

A szervezők a következő eseményre is szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt.

Váci Egyházmegye
Idén harmadik alkalommal találkoztak az Váci Egyházmegye katolikus iskoláinak elsős tanítói, 26 intézményből, közel hatvanan, tájékoztatott Ivonyné Szarka Melinda az EKIF munkatársa.
A Váci Egyházmegye papjai október 16-án, a váci Püspöki Palota Dísztermében rekollekción, lelki továbbképzésen vettek részt. A találkozó közös zsolozsmával vette kezdetét Dr. Beer Miklós megyéspüspök vezetésével, aki egyben házigazdája, és moderátora is volt a rendezvénynek.
Huszonharmadik alkalommal találkoztak egymással a magyar egyházmegyék állandó diakónusai és házastársaik. Mintegy ötven diakónus gyülekezett október 11. és 13. között, az immár hagyományos helyszínen, a leányfalui Szent Gellért Lelkigyakorlatos házban, felerészük a házastársával együtt. Az ITT – Imádság, Tanulás, Találkozás – találkozó központi témáját a közelgő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra való készület adta. A diakónusok közösségét idén Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök tisztelte meg jelenlétével a találkozó zárónapján.
Külső és belső átalakítás és korszerűsítés zajlik a Máriabesnyői Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban, tájékoztatott Nagyné Pádár Éva gazdasági igazgató. Az épület felújítása után is őrzi külső szépségét és egységét a Máriabesnyői Bazilikával.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. október 19. péntek

Nándor

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egyszer olyan nagy tömeg gyűlt Jézus köré, hogy csaknem agyontaposták egymást. Így beszélt akkor tanítványaihoz: „Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól! Nincs olyan rejtett dolog, amely napfényre...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.