Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

FEJLESZT VAGY ROMBOL?
2018. november 14.
vissza »

Közeledik az adóbevallási határidő, ami idén május 21-re esik. Minden jövedelemmel rendelkező magyar állampolgárnak eddig a határidőig kell online vagy papír alapú adóbevallást készíteni előző évi jövedelméről. Idén is van lehetőségünk arra, hogy felajánljuk az SZJA 1+1 százalékát. Éljen Ön is a lehetőséggel!
Április 20-án, szombaton Vácon ünnepelte húsz éves fennállását a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi és Lelkigondozói Szolgálata. Az Irgalmas Kórház kápolnájában megtartott ünnepi püspöki szentmisét követően a résztvevők a PüspökVác Rendezvényközpontban szakmai konferenciával folytatták a megemlékezést. A programra az ország több egyházmegyéjéből érkeztek kórházi lelkigondozók, önkéntesek, egészségügyi dolgozók.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) Családügyi Bizottsága kezdeményezéséből született a „Melléjük szegődöm” program, amelynek résztvevői április 4-én találkoztak Budapesten, az MKPK irodaházában. Az időseket segítő egyházmegyei küldöttek a második tréningnapon rátekintettek szolgálatuk jelenére és jövőjére. A képzést tartó szakemberekkel beszélgettek tapasztalataikról MKPK Családügyi Bizottságának munkatársai.
2024. április 17-én Felföldi László pécsi megyéspüspök és munkatársai a Váci Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatóságánál tettek szakmai látogatást, hogy az intézményfenntartó működésével és az általuk alkalmazott jó gyakorlatokkal megismerkedjenek.
Április 22. a Föld napja, amelyen 175 országban számos akcióval irányítják a figyelmet Földünk ökológiai értékeinek megóvására. Ezen alkalomból a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia körlevélben hívja fel a hívek figyelmét a keresztény ember Földünkért, közvetlen környezetünkért viselt felelősségére.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 24. szerda

György

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben a templomszentelés ünnepét ülték Jeruzsálemben. Tél volt. Jézus éppen a templomban járt, Salamon oszlopcsarnokában. A zsidók körülvették őt, és megkérdezték: „Meddig tartasz még...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.