Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

SZENTMISE A SZOLGÁLÓ SZERETET JEGYÉBEN VÁCON
2018. november 20.
vissza »

„Adjuk oda a másik embernek a boldogságot”. 

Évközi hatodik vasárnap, február 17-én a Karolina Katolikus Általános Iskola Székesegyházi Kórusiskola és Alapfokú Művészeti Iskola Gaudia kórusa volt vendége a Vác-Deákvári Jézus Szíve Római Katolikus Egyházközségnek. A kórus a délelőtti szentmisén teljesített zenei szolgálatot.
Ars Sacra Fesztivál 2019

Az Ars Sacra Fesztivál célja, hogy értékes művészi rendezvényeken keresztül találkozzon a mai kor embere a hagyományos európai kultúrával.
A Hitéleti Központ nagytermében, az aszódi katolikus hívek ismét nagy szeretettel fogadták Dr. Beer Miklós püspök atyát, akinek legújabb beszélgető kötete volt a találkozás apropója.
2019. február 15.
A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk Dr. Stella Leontin kanonok, címzetes prépost, érdemes főesperes, a Gödöllő-Máriabesnyői Nagyboldogasszony Bazilika plébánosa, Balassagyarmat Város Pro Urbe díjasa 2019. február 15-én, életének 65., papságának 39. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Nagy örömmel értesültünk róla, hogy Ferenc pápa jóváhagyta azt a határozatot, amely megállapítja, hogy Isten Szolgája, Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek, Magyarország prímása hősies fokban gyakorolta a keresztény erényeket.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. február 22. péntek

Gerzson

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben amikor Jézus Fülöp Cezáreájának vidékére ért, megkérdezte tanítványaitól: „Kinek tartják az emberek az Emberfiát?” Ezt válaszolták: „Van, aki Keresztelő Jánosnak, van, aki Illésnek,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.