Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

PÉRELI ZSUZSA KOSSUTH-DÍJAS KÉPZŐMŰVÉSZ KIÁLLÍTÁSA - VIDEÓVAL
2019. január 23.
vissza »

Dr. Beer Miklós püspök, apostoli kormányzó mutatott be szentmisét Nagyboldogasszony ünnepén a váci Nagyboldogasszony székesegyházban, amelyen a híveken kívül az egyházmegye papnövendékei is jelen voltak.
Bogisich Mihály c. püspök-zeneszerzőre emlékeztek halálának 100. évfordulója alkalmából rokonai és tisztelői a Budavári Nagyboldogasszony Templomban.
Nyári szünet van, de a felnőttképzés most sem áll meg egyházmegyénkben.
A Váci Egyházmegye, a rokonság, az Ecseri Egyházközség, az Ecseri Önkormányzat, valamint az Ecseri Szlovák Önkormányzat fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett testvérünk Szabó Sándor cimzetes apát, esperes, nyugalmazott plébános 2019. augusztus 9-én, életének 93., papságának 69. évében, szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2019. augusztus 1-jei hatállyal Bánhidy Vajkot nevezte ki a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet (KOSZISZ) igazgatójának.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. augusztus 20. kedd

István

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Mindaz, aki meghallgatja szavaimat és szerintük cselekszik, ahhoz az okos emberhez hasonlít, aki a házát sziklára építette. Szakadt a zápor, ömlött az ár, süvített a...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.