Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A NAGYHETI ÉS AZT MEGELŐZŐ SZERTARTÁSOK - 2019
2019. április 9.
vissza »

Barokk fesztiválra invitálja a Filharmónia Magyarország Vác város lakóit, és minden idelátogatót. Június 29 és július 6 között visszarepülünk az időben és felidézzük a kor ünnepeit és hétköznapjait.
2019 szeptemberében a Kaposvári Egyetemen Keresztény értékrendű vezetés szakirányú továbbképzést indít immáron második alkalommal, amelyet érdeklődő és gyakorló vezetőknek hirdetnek meg.
Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök június 16-án szülőfalujában, Csesztvén ünnepelte pappá szentelésének 25. évfordulóját. A szentmise szónoka Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök volt.

Az alábbiakban Kovács Ágnes a debrecen-nyíregyházi egyházmegye sajtóreferensének írását adjuk közre.
2019. június 22-én, a váci Székesegyházban a 10.00 órakor kezdődő szentmise keretében Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök áldozópappá szenteli Bógár Zsolt átmeneti diakónust. A szertartás során Hugyecz Balázst, Ondi Alexet átmeneti diakónussá, valamint Szabad Attilát állandó diakónussá szenteli a megyés főpásztor.
A idei szentelendők bemutatkozó sorait lentebb olvashatják.
A Váci Egyházmegye területén lévő egészségügyi intézetekben Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök 15 évvel ezelőtt létrehozta a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálatát, melynek vezetésével Dr. Faragó Artúr atyát bízta meg.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. június 20. csütörtök

Rafael

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: „Amikor imádkoztok, ne szaporítsátok a szót, mint a pogányok! Azt hiszik ugyanis, hogy akkor nyernek meghallgatást, ha sokat beszélnek. Ne utánozzátok őket! Hiszen mennyei...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.