Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

BELSŐ INDÍTTATÁSAINKRA FIGYELVE – EGYÜTTJÁRÓK, JEGYESEK, FIATAL HÁZASOK, GYERMEKRE VÁGYÓK SZENTKÚTON
2019. július 10.
vissza »

2020. január 27.
A világhírű 100 Tagú Cigányzenekar Kamaraegyüttesének teltházas újévi palotakoncertje a Püspöki Palota dísztermében volt megszervezve január 26-án.

Vezető: Beke Farkas Nándor

Fotó: Fekete István
Január 25-én egész napos ünneppel emlékeztek meg alapítójuk, Chiara Lubich születésének 100. évfordulójáról a Fokoláre Mozgalom tagjai Budapesten, a Szent Margit Gimnáziumban. A programban Chiara Lubich írásaiból, naplóiból hangzottak el részletek, amelyeket a Mozgalom tagjainak tanúságtételei és zenei betétek egészítettek ki. A hálaadó szentmisét Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be.
2020. január 27.
Hazánkban 2020-ban tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.
Közel százan vettek rész a Karancs-hegyen az engesztelő zarándoklaton 2020. január 17-én, Varga András esperes vezetésével, melynek során megemlékeztek a trianoni eseményekről. Az imameneten rész vett Balázs András Karancskeszi plébánosa, Csák András Cered plébánosa, Moys Gábor Kisterenye plébánosa és Pálfalvi Tamás Salgótarján káplánja és a hegy környéki hívek.
Marton Zsolt váci megyéspüspök egyeztetve Szocska A. Ábel a Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspökével, 2020. január 1-èvel kinevezte Tóth András nyíregyházi egyházmegyés görögkatolikus áldozópapot a Váci Egyházmegye egyházmegyei spirituálisává, lelkivezetőjévé, lelkigondozójává.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 27. hétfő

Angelika

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal Jeruzsálemből írástudók jöttek (Kafarnaumba), és azt híresztelték Jézusról: „Belzebub szállta meg”, és: „A gonosz lelkek fejedelmének segítségével űzi ki az ördögöket.” Ám ő...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.