Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

ZENÉS TÁRLATVEZETÉST SZERVEZTEK A NAGYPRÉPOSTI PALOTÁBAN
2019. július 15.
vissza »

Megkeresztelve és küldve: Krisztus Egyháza misszióban a világban
2019. október 13-án, Marton Zsolt váci megyéspüspök szentmisét mutatott be Maglódon a Rózsafüzér Királynője plébániatemplomban.

Az alábbiakban Marton Zsolt homíliáját tekinthetik meg és dr. Fülöp Krisztina írását olvashatják:
Október 15-én szentmisével adtak hálát az Országos Katolikus Gyűjteményi Központ (OKGYK) alapításának ötvenedik évfordulója alkalmából. Ezt követően előadások hangzottak el az intézmény múltjáról. Az esemény végén az OKGYK egykori vezetésében, illetve a katolikus gyűjtemények feldolgozásában legrégebben dolgozók díjat vehettek át az igazgatótól, Varga Lajos váci segédpüspöktől.
A Magyar Katolikus Kultúra Napja alkalmából ünnepi megemlékezést tartottak a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán október 10-én, amelynek keretében Marton Zsolt váci megyéspüspök megáldotta az intézmény területén lévő Mária szobrot.
A Szűz Mária nevének szentelt váci Hétkápolnai templom Mára kegyképe alá helyeztek el fogadalmi tárgyat a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség tagjai.

„Sokunk szívében hála van. Rengeteget imádkoztunk, s kértük régióink édesanyját, a Nagyboldogasszonyt, hogy viselje gondját a Mentemissziónak.”(Mente Misszió tagjai)
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. október 18. péntek

Lukács

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az apostolok kiválasztása után Jézus kiválasztott más hetvenkét tanítványt, és elküldte őket kettesével maga előtt minden városba és helységbe, ahová menni szándékozott. Így szólt hozzájuk: „Az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.