Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A KATOLIKUS ISKOLÁK ÉS ÓVODÁK VEZETŐINEK TANÉVKEZDŐ LELKI ÉS SZAKMAI NAPJA MÁTRAVEREBÉLY – SZENTKÚTON
2019. augusztus 27.
vissza »

Február 15-én, szombaton a betegek világnapja alkalmából szentmisére hívták a kistarcsai Pest Megyei Flór Ferenc Kórház betegeit és munkatársait. Szabóné Szekeres Ildikó és Bálint Brigitta lelkigondozók személyes hangvételű beszámolóját közöljük, mely a Váci Egyházmegyei Kórházlelkészi Szolgálat honlapján jelent meg.
Stella Leontinra – ahogy egy hittanosa nevezte: „Jézuska bácsira” – emlékeztek Máriabesnyőn. Emléktábla-állítással, életét, hitvallását bemutató rövidfilmmel adtak hálát szolgálatáért február 16-án a Szent Ferenc Közösségi Házban.
Marton Zsolt váci megyéspüspök és Szilvásy László piarista tartományfőnök fővédnöksége alatt szervezték meg a tízedik piarista jótékonysági bált 2020. február 1-én a váci Piarista Gimnázium dísztermében.
A február csendes, de ugyanakkor programokban, lehetőségekben gazdag időszak Mátraverebély-Szentkúton. Hamvazószerdával - idén február 26-án - indul a nagyböjt, a húsvét előtti negyvennapos böjti időszak. A szertartáson az előző évi szentelt barka hamujával rajzolunk keresztet a hívők homlokára, ezzel emlékeztetve mindenkit a megtérés szükségességére, amíg idő adatik rá.
2020. február 13.
2020 önkéntest várnak a szervezők Európa legnagyobb passiójátékának előadásához, 2020. április 4-ére az Arénába. A rendezvény a szeptemberi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus hivatalos előkészítő eseménye. Az előadás fővédnöke: Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. február 19. szerda

Zsuzsanna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus és tanítványai egy alkalommal Betszaidába érkeztek. Ott egy vakot vezettek hozzá, és kérték, hogy érintse meg. Ő kézen fogva kivezette a vakot a faluból. Aztán nyállal megnedvesítette szemét, rátette kezét, és...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.