Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

BIBLIÁT AJÁNDÉKOZTAK A SZOLNOKI HETÉNYI GÉZA KÓRHÁZBAN
2019. november 27.
vissza »

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola minden év adventi időszakában hagyományosan megszervezi tanárainak és hallgatóinak az Adventi Lelki Napot. Az idén Kismaroson a Ciszterci Nővérek Monostorában jöttek össze a leli feltöltődésre december 2-án.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) december 3-án és 4-én megtartotta téli rendes ülését.
December 4-én a Hetényi Géza Kórházban meggyújtották az első gyertyát az adventi koszorún. A Lelkigondozói Szolgálat Munkatársainak írását olvashatják.
Pappá szentelésének 60. évfordulóját ünnepelte Dr. Szegedi László atya, tápiósülyi plébános, november 30-án. A gyémántmisén az ünnepelttel Marton Zsolt váci megyéspüspök, Varga Lajos váci segédpüspök, több paptestvér, Czerván György térségi képviselő, Horinka László polgármester, a képviselő-testület tagjai, Sülysáp város és a környező települések lakosai vettek részt.
Az irgalmasság tetteivel bezárjuk a pokol kapuját és megnyitjuk a mennyországét” (Bosco Szent János)
A Váci Egyházmegye Szamaritánus Szolgálat Intézményfenntartó Központ és a fenntartásában lévő szociális és gyermekvédelmi intézmények vezetői bemutatkoztak új megyéspüspöküknek Marton Zsoltnak. A találkozó alkalmával a váci megyéspüspök megáldotta a Vác, Báthori Miklós u. 4. szám alatt lévő kibővített épületet.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. december 11. szerda

Árpád

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt az őt követő emberekhez: „Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítelek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.