Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

BARKAÁGAK A POSTALÁDÁBAN
2020. április 7.
vissza »

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) december 1-jén megtartotta téli rendes ülését, amelyre a kialakult helyzetre tekintettel, a júniusi találkozóhoz hasonlóan, videókonferencia keretében került sor.
A Kosdi Szent Erzsébet Katolikus Egyházközösség az idei évben először indított útjára kiállítást „Adventi és Karácsonyi időutazás” címmel. Erre a tárlatra több héten keresztül gyűjtötték a közösség tagjaitól a régmúlt idők karácsonyi képeslapjait, szentképeit.
2020. december 1.
ONLINE INTERAKTÍV KALENDÁRIUMOT KÉSZÍTETTEK A VÁCI EGYHÁZMEGYE HITOKTATÓI
A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk Gruber Géza érdemes esperes, nyugalmazott lelkipásztor 2020. november 19-én, életének 75., papságának 51. évében szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.

Elhunyt paptestvérünkért az engesztelő szentmiseáldozatot 2020. december 4-én 10 órakor mutatjuk be, zárt körben a verőcei templomban (Verőce, Lugosi utca 4.), majd a helyi temetőben helyezzük örök nyugalomra.
2020. november 30.
A "  Karácsonyi csoda a szívünkben  él"  címmel, több mint 10 éve minden adventi időszakban adománygyűjtést szervez a Kosdi Szent Erzsébet Karitász Csoport. December 12-ig fogadják és gyűjtik a rászorulók számára felajánlott élelmiszeradományokat, könyveket és gyermekjátékokat a katolikus templom sekrestyéjében.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. december 4. péntek

Barbara és Borbála

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Tanító útján egyik alkalommal két vak követte Jézust. Egyre ezt kiáltozták: „Könyörülj rajtunk, Dávid fia!” Amint hazaérkezett, bementek hozzá a vakok. Jézus megkérdezte tőlük: „Hiszitek-e, hogy tudok...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.