Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

MAGYAR ERDŐK MÉLYÉN FEHÉR LÁNGOK GYÚLTAK – RÉGI-ÚJ PÁLOS EMLÉK VÁR FELFEDEZÉSRE A HONTI PIROS MENTÉN
2020. július 21.
vissza »

Turós Eszter és Enikő zongoraművész testvérpár és Papp Norbert festőművész közös performanszát láthatta a Credo Ház közönsége szeptember 17-én az esti órákban.
Turós Enikő és Eszter zongoraművész testvérpár, valamint Papp Norbert festőművész második közös projektjükben Rachmaninov költői zenéjét dolgozták fel homokanimáció segítségével.
A Váci Reménység Egyesület (VRE) szervezett programot szeptember 14-ére, a Vanyek Béla Sportcentrum átadási ünnepségére. Az új létesítményt Beer Miklós nyugalmazott megyéspüspök áldotta meg, és Marton Zsolt megyéspüspök is szívélyes üzenetét küldte az ünnepi alkalomra.
A tanulók létszáma évről évre emelkedett, így a 2013-ban alapított Páter Bárkányi János Katolikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium kinőtte épületét. Az egyházmegye, a kormány és a város támogatásával új épületegységet és sportcsarnokot kapott az intézmény. Szeptember 14-én Marton Zsolt megyéspüspök áldotta meg a létesítményt.
2020. szeptember 14.
A Kismarosi Gyümölcsoltó Boldogasszony Monostor alapító apátnője életének 93., örökfogadalmának 68. évében 2020. augusztus 31-én belépett a Mennyei Atya Házába.
Temetési szertartása a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén, szeptember 14-én, 16 órakor lesz, szentmise keretén belül a Kismarosi Ciszterci Apátságban. A koronavírus-járvány miatt a temetés zártkörű lesz, csak a közösség tagjai vesznek részt rajta.
Teltház előtt zajlott a Váci Egyházmegye Kulturális Központja, a Credo Ház szeptember 10-ei eseménye, melyen Mohai Gábor tévés- és rádiós bemondót, Kazinczy-díjas előadóművészt láthatta-hallhatta a közönség, "Mese a virágról" című, magyar költők műveiből összeállított önálló estjével.
Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 18. péntek

Diána

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.