Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2013. szeptember 16.
Szarvas András atyát szeptember 20-án, pénteken 10 órakor szentmise keretében búcsúztatják el a cibakházi templomban. Temetése ugyanaznap délután ötkor kezdődik, a nógrádi templomban.
Szeptember 10-én debütált a váci Credo-házban az az előadássorozat, melyben Pálos Frigyes atya mutatja be a hallgatóknak érdekes történetekkel és adatokkal az Egyházmegyei Múzeumot.
A Tápiómenti Nagyboldogasszony Közösség szervezésében minden évben 3 tábor kerül megrendezésre. A legkorábban (június vége) az ún. Nagytábor, ami a 18 év feletti korosztályt célozza meg. A résztvevők között jelentős a családos felnőttek részvétele, akik kisgyermekeiket is magukkal hozzák. Ők a tábor programjával párhuzamosan gyerekfoglalkozásokon vehetnek részt. Időben a második (július eleje) a Kistábor, ami 3-8. osztályig várja a gyerekeket illetve fiatalokat. Ennek a tábornak 18 év után (létrejötte óta, mert kezdetben csak Ifi-táborok voltak) első ízben, új vezetői lettek az idén: Blazsek Beáta és Dinnyés Patrik – Táborvezető kapitányok :-). Az utolsó táborra július végén kerül sor, ami az Ifjúsági tábor nevet viseli. Ebbe a táborba a 14-25 éves kor közötti fiatalok jelentkezését várjuk. A következőkben az idei Kistábort foglaljuk össze:
Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy Dr. Szegedi László püspöki tanácsos, tápiósülyi plébános két hittankönyve is szerepel a választható hittankönyvek listáján:

I. osztályosoknak: A Mennyei Atya vigyáz ránk (kód: DS-001)
V. osztályosoknak: A Sínai Szövetség (kód: DS-006)
24 órás szentségimádásba kezdtek augusztus 29-én du. 4 órakor Balassagyarmaton, a Dr. Kenessey Albert Kórház kápolnájában. A Szita Tamásné klinikai lelkigondozó által kezdeményezett adorációt megnyitó szentmisét Faragó Artúr egyházmegyei kórházlelkész mutatta be, Timár Mihály szalézi atyával és Csák András balassagyarmati káplánnal.

 <   1 ... 99 100 101 102 103 ... 121  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. január 22. hétfő

Artúr és Vince

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal Jeruzsálemből írástudók jöttek (Kafarnaumba), és azt híresztelték Jézusról: „Belzebub szállta meg”, és: „A gonosz lelkek fejedelmének segítségével űzi ki az ördögöket.” Ám ő...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.