Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Váci egyházmegye hitoktatási igazgatósága szervezésében július utolsó hetében 33 hitoktató vehetett részt az idei kateketikai nyári táborban Máriabesnyőn. A tábor célja kettős volt: a személyes töltekezés és egymás megismerése mellett szakmai fórumot és továbbképzési lehetőséget is kínált a hitoktatóknak. A tábor egy kétmodulos képzési program első eleme.
IPOLYOS TÁBORI BESZÁMOLÓ ROMHÁNYBÓL

Az idei júliusi táborra - ahogy ez az előző években is zajlott- rengeteget készültek a Kisebb Testvérek (kt). Idén főként a 12-17 év közötti korosztály volt, akiket meg tudtak szólítani.

Pauer Csilla lelkes beszámolóját adjuk közre.
2022. augusztus 4.
Több mint 20. táborát tartotta a Hit és Fény lelkiségi mozgalom váci közössége júliusban, Bakonykoppányban. A tábor megszervezését hosszú évek óta és idén is támogatta a Váci Egyházmegye.

A csapat, amely értelmi sérültekből, segítő barátokból és néhány szülőből áll, évközben is találkozik, havi rendszerességgel. A legnagyobb élményt, összekovácsoló erőt azonban mindig az egyhetes nyári tábor jelenti.

Hogy miért?
A ceglédi plébánia két tábort szervezett idén a hittanosainak.

A Váci Egyházmegyében idén összesen 153 nyári napközis, hittanos, gyermek, ifjúsági vagy családos tábor valósul meg közel 9000 fő részvételével. A táborokat az egyházmegye 52 millió forinttal támogatja.

Képriportunkat alább találják!
A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk TÓTH PÉTER DOMONKOS a Szent Szűzről nevezett Ócsai címzetes prépost, nyugalmazott plébános 2022. július 30-án, életének 81., papságának 58. évében szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.

Elhunyt paptestvérünkért az engesztelő szentmiseáldozatot 2022. augusztus 9-én, 11.30 órakor mutatjuk be a veszprémi Árpád-házi Szent Margit templomban (Veszprém, Szent Margit park 1.), majd a veszprémi Vámosi úti temetőben helyezzük örök nyugalomra.

 <   1 ... 110 111 112 113 114 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.