Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Váci Egyházmegyei Karitásznál érkezésünkkor mindenki mosolygott, kedvesen fogadott, már messziről látszott: jó itt lenni, mert a munka jól szervezett, kreatív, és örömet ad azoknak, akik részt vállalnak belőle. Június 8-án, szerdán bepillantottunk abba a kis terembe is, ahol dr. Fodor Réka szerdánként orvosi segítségnyújtást végez.
Kedves, szép, tartalmában gazdag ünnepet szerveztek Hefler Gábor atyának az alsónémediek, az ötvenedik papi jubileuma alkalmából. Volt hangverseny, kiállítás, aranymise a templomban, vendéglátás az étteremben.

Isten éltesse sokáig erőben, egészségben, vidámságban Gábor atyát aranymiséje alkalmából!
Amikor realizálódott, mire is hív meg minket Ferenc Pápa, első dolgunk az volt, hogy az Ifjúsági Lelkészség minden ifjúsági régiójában megrendezett regionális találkozók következő előadásanyaga e szinodális folyamat megértésére és gyakorlati megvalósítására irányuljon.
A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálatának lelkigondozói és önkéntesei 2022. június 9-én, Vácon a spinyéri kápolnánál gyűltek össze. Az elmúlt negyedévben, ahogy engedett a járványhelyzet szorítása, minden hónapban találkoztak, hogy közös szentmiséken vegyenek részt valamint több időszerű témát és tennivalót megbeszéljenek.
Országos tévépremierben debütált az „Ahol az Ég összeér a Földdel” című dokumentumfilm pünkösdhétfőn, a Dunán. Exkluzív interjúk, megismételhetetlen felvételek és lélekemelő találkozások idézik fel az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. A magyar katolikus egyház történetében egyedülálló filmalkotást a Karnevál Film gyártotta, rendezője a Kossuth Rádió csatornaigazgatója, Siklósi Beatrix volt.

 <   1 ... 117 118 119 120 121 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.