Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2022. április 29-én Vácon két új családi bölcsődét adott át és áldott meg Marton Zsolt váci püspök. A bölcsődék a Váci Egyházmegye Szamaritánus Szolgálatának felügyelete alatt, a Szent Anna családi bölcsőde hálózat részeként működnek. Az ünnepségen köszöntőt mondott Pálfay Gellért, a Váci Egyházmegye Szamaritánus Szolgálatának igazgatója és dr. Gloviczki Zoltán, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektora.
Kerényi Csengét, a váci Piarista Gimnázium tizenegyedikes diákját idén Nagyszombaton keresztelte Marton Zsolt püspök a váci Szent Anna piarista templomban. A 17 éves fiatal lány ekkor vehette magához először az Eucharisztiát is. Interjúnkban az Egyházba való belépéséről, élményeiről, és megtérésének útjáról kérdeztük.
Nagy örömmel tudatjuk, hogy Székely János püspök atya ajánlásával a Szent István Társulat Dr. Oláh Dezső a Váci egyházmegye katekétájának fordításával megjelentette „A Mennyei Atya Szeret Minket – Le Cheresko Dad kamel amen” bilingvis cigány – magyar nyelvű hiánypótló hittankönyvet!
2022. április 27.
Április 24-én, Irgalmasság vasárnapján a délelőtti szentmise keretében került megáldásra egy Szent Adalbert dombormű, az érsekvadkerti Szent András plébániatemplomban.
2022. április 24-én, fehérvasárnap Marton Zsolt váci megyéspüspök a Salgótarján-Fő, Kisboldogasszony plébániatemplomban nyolc fiatalt bérmált, majd megáldotta a „A kereszten” című alkotást.

 <   1 ... 127 128 129 130 131 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.