Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Magyar Katolikus Rádió munkatársai egy évtizedes szolgálatuk küzdelmeiért és eredményeiért szentmise keretében mondtak köszönetet Istennek június 10 –én kedden este 6 órakor Budapesten a Bazilikában, melyet Dr Erdő Péter bíboros, érsek a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjaival együtt celebrált.
2014. június 30-án, 10 órakor a Püspöki Palotába várja Püspök atya azon fiatalokat, akik elhivatottságot éreznek a papi hivatás, a papi szolgálat iránt.
Május 25-én, Beer Miklós megyéspüspök atya, a püspöki palota kertjében a Váci Székesegyházi Kórusiskola 35, a Váci Székesegyház Szent Cecília Kórusának 7 új tagját öltöztette be énekkari liturgikus ruhába. Az albumot a képre kattintva tekinthetik meg.
Május 28-án a szlovák határtól néhány kilométerre fekvő Terény községben került sor a Harangláb és a nemrég kialakított közösségi tér megáldására.
Szegénység, tisztaság, engedelmesség: mindannyian erre kaptunk meghívást, hiszen Krisztus maga is szegény volt, tiszta és engedelmes - mondotta a tavaszi Nagymarosi Találkozó csúcspontját jelentő szentmise főcelebránsa, Alberto Bottari de Castello, Magyarország apostoli nunciusa.

 <   1 ... 137 138 139 140 141 ... 176  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. október 21. vasárnap

Orsolya

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Zebedeus fiai, Jakab és János odamentek Jézushoz, és ezt mondták: „Mester, szeretnénk, ha megtennéd nekünk, amit kérünk.” Ő megkérdezte: „Mit kívántok, mit tegyek nektek?” Ezt felelték:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.