Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Isten meglep bennünket, Isten hűségünket kéri, Isten a mi erősségünk – október 13-án, vasárnap délelőtt ez a három szempont állt Ferenc pápa homíliájának középpontjában.
Angelo Amato bíboros, a Szenttéavatási Kongregáció prefektusa a Vatikáni Rádiónak adott interjúban elmondta, hogy az 522 vértanú Krisztus szeretetének fegyvertelen prófétája volt. Boldoggáavatásuk a kegyelem rendkívüli eseménye.
2013. október 10.
A kórházi lelkigondozóknak különleges körülmények között is helyt kell állniuk. Ilyen volt, hogy a kistarcsai kórházban a névadó, Flór Ferenc születése napján nemcsak koszorúzási ünnepséget tartottak, hanem nagyszámú résztvevővel lecsófőző versenyt is.
2013. október 3-án, este 6 órakor a sződligeti Nagyboldogasszony templomban ünnepi szentmise keretén belül, Dr. Beer Miklós püspök atya újra megszentelte a nemrégiben felújított templomot. (fotók: Mente Média Misszió)
2013. október 7.
Hagyományosan, a Szent Főangyalok ünnepéhez legközelebb eső szombaton, azaz idén szeptember 28-án avatta fel Dr. Beer Miklós megyéspüspök a váci egyházmegye idén végzett akolitusait és lektorait a Szent Mihályról és a Nagyboldogasszonyról nevezett váci székesegyházban. Képeinken az avatás pillanatai.

 <   1 ... 151 152 153 154 155 ... 176  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. október 23. kedd

Gyöngyi

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.