Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) ötödik napján, szeptember 9-én a laudest követően a nigériai John Onaiyekan bíboros, Abuja emeritus érseke tartott katekézist és Mary Healy a detroiti Szent Szív Szeminárium biblikus teológusa, egyetemi docens, egyike a három nőnek, akiket 2014-ben Ferenc pápa kinevezett a Pápai Biblikus Bizottság tagjává tett tanúságtételt a budapesti Hungexpón.
2021. szeptember 9.
Szeptember 8-án Szűz Mária születése napján (Kisboldogasszony) a laudest követően, Charles Maung Bo, Mianmar első bíborosa, az Ázsiai Püspöki Konferencia elnöke tartott katekézist, majd a brazil Moysés Azevedo, a Katolikus Shalom Közösség alapítója tanúságtétele hangzott el az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson.
2021. szeptember 8.
Szeptember 7-én a „Békesség” témával folytatódott az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK). Gérald Lacroix bíboros a „Hogyan válhatunk a béke követévé?” – kérdést feltevő katekézisét és Louis Raphaёl Sako bíboros, bagdadi érsek, káld katolikus pátriárka tanúságtételelét kísérhettük figyelemmel.
Gödöllöi festményA váci kiállítás a 14. századtól egészen a 21. századig terjedő időszakból származó különleges műtárgyakon keresztül mutatja be az Eucharisztia tiszteletét: ötvöstárgyak, festmények, grafikák, liturgikus textilek, ősnyomtatványok, könyvek és az 1938-as Eucharisztikus Kongresszushoz kapcsolódó fényképek, emlékek segítségével.
2021. szeptember 7.
Több helyszínen, több eseménnyel indult az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, amelyen reggeltől estig sok színes és értékes lelki program közül választhattak a résztvevők: katekézis, tanúságtétel, fakultációk, szentmise, koncertek, amelyek középpontjában Jézus és a Vele való találkozás áll! A Váci Egyházmegyéből több mint 100 csoport regisztrált az eseményekre.

 <   1 ... 153 154 155 156 157 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.