Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2018. április 30.
2018. április 29. vasárnap 18.00 órától a Püspöki Palota dísztermében

PALOTAKONCERT volt,

a 100 Tagú Cigányzenekar Ifjúsági Zenekarával.
A Felvidékről kitelepített magyarok emléknapja alkalmából, 2018. április 20-án Burián László atyára emlékeztek Párkányban. Az emléknap 17.00 órakor koszorúzással kezdődött, majd Beer Miklós váci megyéspüspök "Mindig velem" című könyvének bemutatója következett a kultúrházban. Az eseményt Cseri Kristóf hegedűkoncertje zárta.
2018. április 26. csütörtökön előadást tartottak a Credo-házban, "Francia szentek nyomában - Szalézi Szent Ferenc és kora" címmel.

A vetített, képes előadást, az ökumené jegyében Dr. Peukert Emőke előadásában hallgathatták meg a téma iránt érdeklődők.
Az idei ökumenikus kórházlelkészi konferencia már a harmadik volt, 2018. április 21-én, Vácon, az Evangélikus Kórházmisszió részéről Kalocsa Zsuzsanna, evangélikus kórházlelkész és a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata vezetőjének, Dr. Faragó Artúrnak szervezésében. Témája az imádság, mint megújulás volt.
Jótékonysági zenés estet tartottak a Credo-házban április 25.-én.

A közönség a váci Bartók- Pikéthy Konzi növendékeinek koncertjét hallhatták. A Cházár András Kollégium javára fordítják az összegyűlt adományokat.

 <   1 ... 166 167 168 169 170 ... 310  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 28. hétfő

Vencel

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egyszer az a kérdés merült fel a tanítványok között, hogy ki a legnagyobb közülük. Mivel Jézus ismerte szívük gondolatait, odahívott egy gyermeket, maga mellé állította, és így szólt tanítványaihoz: Aki befogadja...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.