Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) december 1-jén megtartotta téli rendes ülését, amelyre a kialakult helyzetre tekintettel, a júniusi találkozóhoz hasonlóan, videókonferencia keretében került sor.
A Kosdi Szent Erzsébet Katolikus Egyházközösség az idei évben először indított útjára kiállítást „Adventi és Karácsonyi időutazás” címmel. Erre a tárlatra több héten keresztül gyűjtötték a közösség tagjaitól a régmúlt idők karácsonyi képeslapjait, szentképeit.
2020. december 1.
ONLINE INTERAKTÍV KALENDÁRIUMOT KÉSZÍTETTEK A VÁCI EGYHÁZMEGYE HITOKTATÓI
A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk Gruber Géza érdemes esperes, nyugalmazott lelkipásztor 2020. november 19-én, életének 75., papságának 51. évében szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.

Elhunyt paptestvérünkért az engesztelő szentmiseáldozatot 2020. december 4-én 10 órakor mutatjuk be, zárt körben a verőcei templomban (Verőce, Lugosi utca 4.), majd a helyi temetőben helyezzük örök nyugalomra.
2020. november 30.
A "  Karácsonyi csoda a szívünkben  él"  címmel, több mint 10 éve minden adventi időszakban adománygyűjtést szervez a Kosdi Szent Erzsébet Karitász Csoport. December 12-ig fogadják és gyűjtik a rászorulók számára felajánlott élelmiszeradományokat, könyveket és gyermekjátékokat a katolikus templom sekrestyéjében.

 <   1 ... 168 169 170 171 172 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.