Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A hit földbe rejtett kincs, amelyet ki kell bányászni – mondta Beer Miklós váci megyéspüspök a bányászok védőszentjének, Szent Borbálának az ünnepén, december 4-én tartott szentmisén a budapesti sziklatemplomban. A szertartáson igét hirdetett Fabiny Tamás evangélikus püspök - tudósít a Magyar Kurír.
2015. november 26.
Dr. Varga Lajos szentmiséjével és nagyszabású hangversennyel ünnepelte jubileumát az énekkar. A segédpüspök megemlékezett az énekkar alapítójáról és a kórustagok hűségéről. Dr Beer Miklós megyéspüspök a szentmise után köszöntötte és méltatta a Cecília Kórust. A székesegyház karnagya az alábbi írásával ünnepli a jeles évfordulót:
"Vác Város Szociális Munkáért" kitüntetésben részesült november 9-én Jéger Sándorné beteglátogató önkéntes, a Váci Egyházmegyei Hatóság Kórházlelkészi Szolgálatának munkatársa. Alább a Kórházlelkészi Szolgálat honlapjának cikkéből idézünk.
A váci székhelyű Váci Egyházmegye és a Don Bosco Szalézi Társaságának konzorciuma pályázatot nyújtott be 2015. június 25-én a KEOP-7.13.0/15 kódszámú „Egyházi épületek 2014-2020 időszakban megvalósuló energiahatékonysági fejlesztéseinek előkészítése” című konstrukcióra, melynek támogatói döntésére 2015. augusztus 18-án került sor. A Támogatói Okirat 2015. október 6-án lépett hatályba, mely 87,49 millió Ft-os támogatási összeget foglalt magába. A projekt az Európai Unió finanszírozásával valósulhat meg, 100%-os támogatási intenzitás mellett.
2015. november 11.
2016. július 25. és 31. között Krakkóban kerül sor a következő Ifjúsági Világtalálkozóra. A világ katolikus ifjúságának legnagyobb rendezvényére több millió fiatalt, köztük több ezer magyart várnak a szervezők. A közelmúltban nyílt meg a krakkói IVT magyar nyelvű honlapja (www.krakko2016.hu) - jelenti az MKPK Sajtószolgálata.

 <   1 ... 170 171 172 173 174 ... 230  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. július 22. hétfő

Magdolna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Néhány írástudó és farizeus így szólt egyszer Jézushoz: „Mester, jelet szeretnénk tőled látni.” Jézus így válaszolt: „Ez a gonosz és hűtlen nemzedék jelet kíván, de nem kap más jelet, mint Jónás...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.