Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A 2015-ös év rendkívüli jelentőségű a női és férfi szerzetesrendek számára: Ferenc pápa meghirdette a Megszentelt Élet Évét, amelyet 2014. november 30-án nyit meg a pápa Rómában. Az esztendő, amelyet Magyarországon a Szerzetesek Évének is neveznek, 2016. február 2-án zárul – tudatta közleményben a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Sajtótitkársága.
Véradás lesz a Piarista Gimnáziumban november 21-én (pénteken) 11 és 13 óra között, melyre „külsősöket” is várunk szeretettel 12 és 13 óra között.
Véradó lehet minden 18 év feletti 65 év (első véradás esetén 60 év) alatti, 50 kg testsúlyt meghaladó, egészséges ember.
2014. november 21. 17:00
November 21-én, pénteken 17:00 órakor a II. világháborúban felrobbantott Dunaharaszti Rákócziligeti Szent Imre-templom újjáépítésének alapkőletételére várják az érdeklődőket Dunaharasztiba (2330 Dunaharaszti, Toldi utca 34.). Az alapkövet megáldja: Beer Miklós váci megyéspüspök.
A püspökszilágyi Római Katolikus Egyházközség Képviselőtestületének határozata alapján, 2013. november 11-től 2014. november 16-ig, Szent Márton évet hirdettünk meg, hogy a 2014. novemberében 100 éves templomunk megünneplésére méltóképpen felkészüljünk.
November 16-án a bérmálási szentmise keretében áldja meg Beer Miklós megyéspüspök Úr a restaurált Nepomuki Szent János szobrot, mely az 1740-es években készült és Albertirsa legrégebbi szobra.

 <   1 ... 171 172 173 174 175 ... 218  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. május 25. szombat

Orbán

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus így tanított az utolsó vacsorán: „Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket! Nagyobb szeretete senkinek sincs annál, mint annak, aki életét adja barátaiért. Ti barátaim vagytok, ha...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.