Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Örömteli Közlemény

Nagy öröm számunkra, hogy a regisztráció határidejéig a várthoz képest sokkal többen jelezték részvételi szándékukat Brenner János boldoggáavatására. A regisztráltak száma több mint 15 ezer fő.
2018. április 5-én

„Tűznél ülök” címmel,

zenés est volt a Költészet Napja alkalmából a Credo-házban.
Idén márciusban a dunakeszi Krisztus Király Római Katolikus Általános Iskola épületét ünnepélyes keretek között vette át a Váci Egyházmegye. Ezzel az eseménnyel új katolikus oktatási intézmény létesült a városban. Az átadás után elkezdődik az épület felújítása, hogy szeptembertől, már elindulhasson az oktatás a megújult falak között.
A Pest Megyei Flór Ferenc Kórházba látogatott Beer Miklós váci megyéspüspök március 27-én, hogy az intézmény vezetőségével és a betegekkel együtt adjon hálát a kórházlelkészi szolgálat jelenlétének elmúlt tizenhárom évéért.
Pálos Frigyes prépost, őrkanonok atyát a Váci Székesegyházi Kincstár és Egyházmegyei Gyűjtemény igazgatóját, a Magyar Örökség és Európa Egyesület Magyar Örökség- díj Bírálóbizottsága, a beérkezett állampolgári javaslatok alapján MAGYAR ÖRÖKSÉG díjjal tüntette ki.

 <   1 ... 171 172 173 174 175 ... 310  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 18. péntek

Diána

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.