Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Hatvani Grassalkovich Művelődési Központban, 2017. szeptember 7-én, a Vitézi Rend Heves megyei Törzskapitánysága szervezésében a „Szent Korona magyar küldetése” címmel előadásra került sor.
2017. szeptember 6-án, szerdán 18 órától Dr. Borsi Attila református lelkipásztor előadását hallgathatták meg az érdeklődők a Credo-házban.

Az eseményről a képek a galériában nézhetők meg.

Fotók: Lonkay Márta
„Valaki rád mosolygott ma reggel, ha nem is vetted észre. Biztosan valaki várja a mai napon a Te mosolyodat is.

Ha belépsz egy templomba és megnyitod a szívedet a mélységes csöndben, észreveszed, hogy Isten mosolyával találkozol!”
(Bruno Ferrero)
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia szeptember 5-én és 6-án – folytatva a tavaly megkezdett gyakorlatot – kihelyezett ülést tartott. Ezúttal Beer Miklós püspök úr meghívását elfogadva Vác adott otthont az őszi rendes ülésnek, amelynek kapcsán alkalom nyílt a helyi egyházi élet hagyományainak, régi és új értékeinek bemutatására is.
2017. szeptember 4-én a Váci Székesegyházban az Apor Vilmos Katolikus Főiskola diákjai, oktatói és vezetői Veni Sancte szentmisével egybekötött tanévnyitó ünnepségre gyűltek össze.

A szentmisét Dr. Beer Miklós megyéspüspök mutatta be Dr. Sánta Jánossal, a főiskola új lelkészével közösen. Orgonán Dr. Bednarik Anasztázia működött közre. A narrátor Kamocsa Gábor volt.

A szertartáson jelen volt Libor Józsefné Dr., rektor; Dr. Zóka Katalin, tanulmányi rektor-helyettes; Megyeriné Dr. Runyó Anna, tudományos rektor-helyettes; a tanszékvezetők és a szakfelelősök, a főiskola oktatói és dolgozói, régi és új hallgatók.

 <   1 ... 171 172 173 174 175 ... 266  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 26. vasárnap

Paula és Vanda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Amikor Jézus meghallotta, hogy (Keresztelő) Jánost fogságba vetették, visszatért Galileába. Elhagyta Názáretet, és a tengerparti Kafarnaumban telepedett le, Zabulon és Neftali vidékén, hogy beteljesedjék, amit Izajás próféta...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.