Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Hatvanban és a Galga-mentén sokan ismerik, a közel fél évszázada praktizáló Dr. Basa Antal fül-orr-gégész szakorvost, ahogy a páciensei és ismerősei szólítják: „Basa doki”-t.
2017. június 21-én óriási károkat okozott a vihar Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Halmajon és Megyaszón.

A károk felmérése után a Katolikus Karitász 23 családi ház felújításához nyújtott segítséget Halmajon olyan családoknak, akik nem rendelkeztek biztosítással, így nem számíthattak segítségre.
Hetvenöt év papi szolgálatért adott hálát platinamiséjében a 98 éves Dobozy István a pilisvörösvári Szent Erzsébet Otthonban július 30-án. Egyházmegyéje legidősebb paptestvérével ünnepelt Beer Miklós püspök.
Római kerékpáros zarándoklatra indultak a váci piaristás fiatalok 2017. július 27-én.

Az út előtti napon, 2017. július 26-án Beer Miklós püspök atya áldotta meg a közel 30 piarista kerékpáros zarándokot, akik másnap indultak az Örök Város felé.
Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 7.


A 2017. évi felsőoktatási pótfelvételi eljárás keretében már csak egy helyet lehet megjelölni (csak egy felsőoktatási intézménybe és csak egy képzésre lehet jelentkezni).

 <   1 ... 172 173 174 175 176 ... 259  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. december 15. vasárnap

Valér

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor a börtönben raboskodó János Jézus tetteiről hallott, elküldte hozzá tanítványait, hogy kérdezzék meg tőle: „Te vagy-e az, akinek el kell jönnie, vagy valaki mást várjunk?” Jézus így...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.