Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Több mint kétezer énekes vett részt a Mária Rádió védnöksége alatt rendezett kórusversenyen, melyet május 24-26-ig tartottak Gazdagréten, a Szent Angyalok templomban és a református templomban.
Idén ünnepli centenáriumát a magyar szalézi rendtartomány. Ez alkalomból május 17-étől 26-áig tíz napos körutat tett hazánkban Don Bosco kézereklyéje, amelyet egy közel életnagyságú, a szentet ábrázoló viaszszoborban helyeztek el. A mai váci egyházmegyében már csak négy szalézi kötödésű plébánia van; az alábbiakban az ereklye itteni útjáról tudósítunk.
A IX. Váci Egyházmegyei Találkozó alkalmából képzőművészeti pályázatot hirdetünk hitünkkel kapcsolatban

Beadási határidő: 2013. június 14.
Beküldési cím: Római Katolikus Plébánia Pásztó, 3060 Múzeum tér 2.
Pünkösdhétfőn a Hont-Tsitári Kápolnánál az érsekvadkerti esperesi kerület papsága és hívei köszöntötték dr. Beer Miklós megyéspüspököt, püspökségének 10. évfordulóján.
2013. május 24.
Szügyben, Balassagyarmattól 5 km-re háromszintes plébánián, 17 fő részére táborozási lehetőség van.
Az épület a templomudvaron van, ami sátorozásra is alkalmas. A plébánia jól felszerelt konyhával és vizesblokkal rendelkezik, a községben pedig étkezési lehetőség is található.
A Palóc Fővárosban, Balassagyarmaton számtalan látnivaló mellett a város határában fürdő-tó és kirándulási lehetőségek adódnak.
Csesztve: Madách Múzeum, Szécsény: Ferences templom és kolostor, Hollókő, Drégely vára, Bánki tó, Ipolybalog: Szent Korona másolata, Ipolytarnóc: Őspark stb.
Jelentkezés: Rk. Plébánia, 2660 Balassagyarmat Rákóczi u.22.

 <   1 ... 172 173 174 175 176 ... 187  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. december 14. péntek

Szilárda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal így szólt Jézus a néphez: „Kihez hasonlítsam ezt a nemzedéket? Hasonlít a piacon tanyázó gyermekekhez, akik odakiáltják pajtásaiknak: „Furulyáztunk, de nem táncoltatok. Siránkoztunk, de nem zokogtatok.”...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.