Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2020. október 2.
A korábbiaktól eltérően, a Katolikus Egyház az idei évben, Ferenc pápa rendelkezése értelmében, a péterfillér-gyűjtést október 4-én tartja a katolikus templomokban. A hívek a Szentatyának felajánlott támogatással segíthetik az Egyetemes Egyház sokféle igényét és a leginkább rászorulókat.
Új zenei beavató sorozatot indított a Credo Ház, melynek célja a kultúra és a művészet megismertetése a fiatal generáció körében.
Idén 10. alkalommal indította el Legyen öröm az iskolakezdés elnevezésű segélyakcióját a Katolikus Karitász. A jubileumi programon közel tízezer gyermeket támogatott a szervezet. A felajánlásokat jószándékú adományozók több formában tehették meg, bizonyítva az összefogás erejét. A trianoni döntés 100. évfordulóján Karitász több száz első osztályt kezdő diákok támogatott Kárpátalján és a Délvidéken. A helyi Karitász szervezetek önkéntesei országszerte több mint 800 településen látogattak meg nélkülöző családokat és tanszerek mellett élelmiszercsomaggal is segítették őket, enyhítve ezzel az iskolakezdés terheit.
2020. szeptember 30-án két katolikus fenntartású intézmény együttműködési megállapodást kötött. Céljuk egymás szakmai támogatásával közös projektek indítása, tevékenységük során a hatókörükben lévő szociális, illetve egészségügyi célcsoportok szükségleteinek minél magasabb szintű kiszolgálása, segítése.
Történelmi eseményre került sor kedden (09.29) a váci Piarista Kilátó Központban: minden idők első online papi rekollekciójára. Ilyen nagyszabású, papoknak szóló lelki és szellemi program interneten keresztül történő megrendezésére még nem volt példa. A szervezők abszolút úttörő módon jártak el. Kérdés volt, hogy egyáltalán működik-e?

 <   1 ... 177 178 179 180 181 ... 489  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 28. csütörtök

Gedeon és Johanna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Húsvét ünnepe előtt történt. Jézus tudta, hogy elérkezett az óra, amikor ebből a világból vissza kell térnie az Atyához. Mivel szerette övéit, akik a világban voltak, még egy végső jelét adta szeretetének. Vacsora...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.