Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola a járványhelyzetre tekintettel és a szakmai irányításért felelős minisztérium iránymutatásainak megfelelően, felelősséget érezve a Főiskola minden polgárának egészségéért a 2020-2021-es tanévet a hagyományos ünnepi tanévnyitó helyett bensőséges Veni Sancte szentmisével vezette be szeptember 7-én.
Kisboldogasszony napján, szeptember 8-án Sztankó Attila, a máriabesnyői Nagyboldogasszony-bazilika plébánosa Szűz Mária-szobrot áldott meg a zarándokhely vasúti megállójának peronján. Gödöllő Város Önkormányzata és a Gödöllői Értékvédő Közhasznú Egyesület hívására nagyon sokan jöttek el, hogy részt vegyenek a szobor leleplezésén és megáldásán.
Őszentsége Ferenc pápa elfogadta Mons. Dr. Pénzes János lemondását a Szabadkai Egyházmegye éléről, kánoni kora betöltése indokával, és egyidejűleg Mons. Večerin Slavkot, a Szabadkai Egyházmegye papját, eddigi általános helynököt, szabadkai püspökké nevezte ki.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2020. szeptember 04-i intézkedéseivel összhangban, a COVID-19 járványra való tekintettel Váci Egyházmegye területére a további rendelkezéseket hozom:
Vámosmikolán 2020. szeptember 4-én adták át a megújult plébániát és közösségi házat. Az ünnepélyes átadáson a felújított épületet és használóit megyéspüspökünk, Marton Zsolt atya áldotta meg, aki a Vámosmikolai Szent Mária Magdolna templomban szentmisét mutatott be ebből az alkalomból.

 <   1 ... 181 182 183 184 185 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.