Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Galériánkban az április 12-i keresztútról tekinthetnek meg fényképeket.
Április 5-én, több mint száz egyházmegyés plébániai munkatárs és atya résztvételével rendezték meg a már több éves hagyományokkal bíró gödöllői Világiak Fórumát.
2014. április 6-án életének 51., papságának 15. évében visszaadta lelkét Teremtőjének.
Elhunyt paptestvérünkért az engesztelő szentmiseáldozatot 2014. április 11-én 16 órakor az újhartyáni templomban mutatjuk be, ezt követően a szentmise után a helyi temetőben helyezzük örök nyugalomra.
Március 30-án Beer Miklós püspök atya megáldotta a pusztavacsi Szent Ágoston templom felújított oltárképét, valamint a hamarosan befejezésre kerülő plébánia épületrészét.
Galériánkat a képre, vagy a linkre kattintva tekinthetik meg.
Április 2-án, a Váci Székesegyházban bemutatott engesztelő szentmisét követően, az altemplomban helyezték örök nyugalomra József atya testét. Bábel Balázs kalocsai érsek az engesztelő szentmisén a „legvácibb váci atyának” nevezte a több mint negyven évig Vácott szolgálatot végző plébánost.

 <   1 ... 183 184 185 186 187 ... 218  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. május 25. szombat

Orbán

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus így tanított az utolsó vacsorán: „Az az én parancsom, hogy szeressétek egymást, amint én szerettelek titeket! Nagyobb szeretete senkinek sincs annál, mint annak, aki életét adja barátaiért. Ti barátaim vagytok, ha...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.