Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Teltház előtt zajlott a Váci Egyházmegye Kulturális Központja, a Credo Ház szeptember 10-ei eseménye, melyen Mohai Gábor tévés- és rádiós bemondót, Kazinczy-díjas előadóművészt láthatta-hallhatta a közönség, "Mese a virágról" című, magyar költők műveiből összeállított önálló estjével.
A világ bezárult, a szívünk kitárult - címmel különleges eseményre készülnek a jövő szeptemberre elhalasztott Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) szervezői. Online előtalálkozót rendeznek a NEK jegyében.
Első Remete Szent Pál Monasztikus Nővérei szeptember 8-án tartott jubileumuk alkalmából együtt ünnepeltek a Váci Egyházmegye püspökével, Marton Zsolttal és a pálos rend részéről Csóka János szerzetessel az Erdőkürti Magyarok Nagyasszonya-monostorban.
Augusztus 28-án Szent Ágoston püspöknek, a premontreiek regulaadójának napján ünnepi vesperás keretében két fiatalember beöltözött a közösség rendi ruhájába, és megkezdték noviciátusukat a Gödöllői Premontrei Apátságban.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola a járványhelyzetre tekintettel és a szakmai irányításért felelős minisztérium iránymutatásainak megfelelően, felelősséget érezve a Főiskola minden polgárának egészségéért a 2020-2021-es tanévet a hagyományos ünnepi tanévnyitó helyett bensőséges Veni Sancte szentmisével vezette be szeptember 7-én.

 <   1 ... 185 186 187 188 189 ... 495  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 27. szombat

Zita

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az utolsó vacsorán Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ha ismernétek engem, Atyámat is ismernétek. De mostantól fogva ismeritek őt, és látjátok.” Fülöp megjegyezte: „Uram, mutasd meg nekünk az Atyát, és ez...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.