Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Szűz Mária nevének szentelt váci Hétkápolnai templom Mára kegyképe alá helyeztek el fogadalmi tárgyat a Váci Egyházmegyei Ifjúsági Lelkészség tagjai.

„Sokunk szívében hála van. Rengeteget imádkoztunk, s kértük régióink édesanyját, a Nagyboldogasszonyt, hogy viselje gondját a Mentemissziónak.”(Mente Misszió tagjai)
2019. október 6-án, vasárnap tartották Mátraverebély-Szentkúton a Magyarok Nagyasszonya és a Rózsafüzér Királynője Búcsút. Az ünnepi alkalmon Michael August Blume, Magyarország apostoli nunciusa celebrált szentmisét.
Gróf Csáky Károly Emmánuel és Hanauer Árpád István püspökök székváltásának 100. évfordulója alkalmából került sor megemlékezésre Vácon 2019 októberében a Váci Egyházmegyei Könyvtár, a Székesegyházi Kincstár és Váci Egyházmegyei Múzeum, valamint a Váci Püspöki és Káptalani Levéltár szervezésében.
A Mária Rádió újabb sugárzási jogokat nyert Gödön (FM 97,3), Törökbálinton (FM 97,6), és Keszthelyen (FM 93,4), ennek köszönhetően több százezer fővel gyarapodhat a Mária Rádió hallgatósága.
A rendkívüli missziós hónaphoz kapcsolódóan a missziós lelkület megerősítéséért fohászkodik Ferenc pápa októberi imaszándékában.

 <    1 2 3 4 ... 247  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. október 22. kedd

Előd

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus így szólt tanítványaihoz: Csípőtök legyen felövezve, kezetekben pedig égő gyertya legyen. Hasonlítsatok az olyan emberekhez, akik urukra várnak, hogy mihelyt megérkezik a menyegzőről és zörget,...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.