Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Idényzáró, csapatépítő együttlétre gyűltek össze június 25-én a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálatának klinikai lelkigondozói. Beszámolójukat lentebb olvashatják.
Az alábbiakban a Hetényi Kórház Lelkigondozói Szolgálat Munkatársainak beszámolóját olvashatják az új önkéntes beteglátogatók fogadalomtételéről.

 
A Batthyány Műemlékegyüttes Védelmében Alapítvány meghívására június 21-én Kisbérre érkezett Beer Miklós nyugalmazott váci megyéspüspök, aki szentmisét mutatott be a helyi Nagyboldogasszony-templomban.
Marton Zsolt váci megyéspüspököt a járványügyi veszélyhelyzetben megélt tapasztalatokról, a kialakult új utakról, azok megtartásáról, a kormányzás céljairól, és a papi utánpótlás lehetőségeiről kérdezte Kuzmányi István.
A Katolikus Karitász a veszélyhelyzeti körülmények között is folytatta széleskörű tevékenységét, a veszélyhelyzet lezárását követően most részletes beszámolót tesz közé.

 <    1 2 3 4 ... 300  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. július 9. csütörtök

Lukrécia

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus e szavakkal küldte a nép közé apostolait: „Menjetek, és hirdessétek, hogy közel van a mennyek országa! Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, és űzzetek ki ördögöket!...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.