Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2017. február 10.
A Váci Egyházmegye pályázatot hirdet az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektori pozíciójának betöltésére.

Részletek a mellékelt plakáton.
Dr. Beer Miklós megyéspüspök nyitotta meg pénteken délután Szombathelyen a KELET-et, a Kárpát-medencei Egyetemi Lelkészségek találkozóját. A Magyar Kurír tudósítása.
2017. január 30.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola rektorával, Fülöpné Dr. Erdő Máriával kapcsolatosan a sajtóban megjelent híresztelésekkel kapcsolatosan Váci Egyházmegye az alábbi nyilatkozatot teszi.
Január 25-én, szerdán immár új helyén, a 75 százalékban romák lakta Szátokon ünnepelte meg 10. születésnapját a Váci Egyházmegye Boldog Ceferino Cigánypasztorációs Központja. A születésnapon Dúl Géza plébános, az egyházmegye romaügyi referense vezetésével a központ munkatársai látták vendégül Beer Miklós megyéspüspököt, Székely János esztergom-budapesti segédpüspököt, a MKPK cigánypasztorációs referensét, az egyházmegye roma közösségeit, az újságírókat és mindenkit, aki eljött. A tüzes muzsikát a házban és a templomban a szendrőládi roma dicsőítőcsoport szolgáltatta.
A hagyományokhoz híven január 22-én, a magyar kultúra napja alkalmából tartott városi ünnepség keretében adták át Vácott a település művészeti és közművelődési díjait.

 <    1 2 3 4 ... 73  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. február 27. hétfő

Ákos és Bátor

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Amikor Jézus útnak indult, odasietett hozzá valaki, térdre borult előtte, és úgy kérdezte: „Jó Mester! Mit tegyek, hogy elnyerjem az örök életet?” Jézus megkérdezte: „Miért mondasz engem jónak?...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre