Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Idén ünnepli 35. születésnapját a Filharmónia Magyarország szervezésében a Régi Zenei Napok Fesztivál, ami idén 3. alkalommal kerül megrendezésre Vácott.  A Fesztivál védnöke Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök, a Fesztivál társszervezője a Váci Egyházmegye.
A szolnoki MÁV Kórház és Rendelőintézet Teréz anyának ajánlott imaszobája kapcsán az egészségügyi intézmény Kalkuttai Szent Terézről szóló vándorkiállításnak adott otthont a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata szervezésében.

Dénesné Hédi lelkigondozó írását adjuk közre.
Négy új kanonokot iktattak be a Váci Székesegyházban június 12-én szentmise keretében, amelyet Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök mutatott be, Dr. Kocsis Imre nagyprépost és Szádoczky Károly kanonok atyák koncelebrálásával.
160 éves jubileumát ünnepli idén a Boldogasszony Iskolanővérek Magyar Tartománya. A rendtartomány nővérei hat helyen élnek és tevékenykednek a Kárpát-medencében.
2019. június 11.
Örömmel tudatjuk olvasóinkkal, hogy elindult az új Magyar Kurír. A készítők úgy próbáltak újat alkotni, változtatni, hogy az olvasók által megszokott menükön ne, csak a designon változtassanak. Remélik, hogy a változások elnyerik az olvasók tetszését.

 <    1 2 3 4 ... 224  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2019. június 19. szerda

Gyárfás

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: „Vigyázzatok! Jótetteitekkel ne hivalkodjatok az emberek előtt, mert így a mennyei Atyától nem kaptok értük jutalmat. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.