Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) értesült arról, hogy 2020. május 18-tól olyan járványügyi szabályok lépnek életbe, amelyek következében országosan megszűnnek a kijárási korlátozások.
2020. május 15.
A Váci Egyházmegyében 2020. május 18. hétfőtől kezdve hétköznapi és vasárnapi szentmisék tarthatók hívek jelenlétével.

Az átmeneti időszak alatt a misék visszaállításának az ütemezése a felelős lelkipásztorokra van bízva.
A Váci Egyházmegyében 2020. április közepétől - Marton Zsolt megyéspüspök kezdeményezésére - telefonos, illetve e-mail formában lelki segélyszolgálat indult. Az elmúlt egy hónapban a szolgálatban résztvevő szakemberek hetente több hívást fogadtak és segítettek az arra rászorulóknak. A különböző korosztályokból segítséget kérők visszajelzései pozitívak. Hálásak, hogy ebben a kialakult nehéz helyzetben tudnak valakivel beszélni, elmondani/leírni problémáikat, illetve tanácsot kérni.
A Tilma a Gyermekművészetért Alapítvány és az Új Misszió folyóirat karantén-rajzpályázata (http://ujmisszio.hu/lato-szivu-gyermekek-rajzpalyazat-felhivas/) lezárult.
A Váci Egyházmegye és a hozzátartozók fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatják, hogy szeretett paptestvérünk Jánosik Gyula nyugdíjas lelkész 2020. május 7-én, életének 72., papságának 26. évében szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.

 <   1 ... 201 202 203 204 205 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus hangos szóval hirdette: Aki bennem hisz, nem énbennem hisz, hanem abban, aki küldött engem. Aki engem lát, azt látja, aki küldött engem. Én világosságul jöttem e világra, hogy aki bennem hisz, ne maradjon...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.