Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2020 nagycsütörtökén Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatott be szentmisét a váci székesegyházban. A szertartáson jelen volt Dr. Varga Lajos váci segédpüspök, Paszternák Tamás püspöki titkár, Szabad Attila diakónus, és három egyházmegyés papnövendék. Orgonán Varga László, a székesegyház karnagya működött közre.
2020. április 9.
A Jeruzsálemi Szent Sír Lovagrend váci tagjai a Kálvária legutóbbi felújítása (2001) óta szervezik a nagypénteki keresztutat.
Utóbbi években velünk tartottak a Szent Lázár Lovagrend tagjai is. Mária keresztútját szoktuk mondani, mely az Ő szemszögéből mutatja be Jézus Krisztus szenvedését, kereszthalálát és feltámadását.
A Dunakeszi Szent Imre Templom virágvasárnapi és nagyheti liturgiáinak online közvetítési időpontjai lentebb olvashatók.
Virágvasárnap, április 5-én Moys Gábor plébániai kormányzó szentmisét mutatott be a Galgamácsai Szent Kereszt Felmagasztalása templomban és megszentelte Váckisújfalun a hívek által már korábban összegyűjtött barkákat.

Az alábbiakban Kereskényi Ildikó összefoglaló írását adjuk közre.
Az alábbiakban a Sződligeti Római Katolikus Egyházközség lelki programját olvashatják Nagyhétre és Húsvétra.

 <   1 ... 210 211 212 213 214 ... 495  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 27. szombat

Zita

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Az utolsó vacsorán Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ha ismernétek engem, Atyámat is ismernétek. De mostantól fogva ismeritek őt, és látjátok.” Fülöp megjegyezte: „Uram, mutasd meg nekünk az Atyát, és ez...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.