Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Lukovits Milán atya a Mária Rádió műsorigazgatójának felhívását olvashatják.
Áder János köztársasági elnök nemzeti ünnepünk alkalmából az Apor Vilmos Katolikus Főiskola érdekében végzett magas színvonalú oktatásszervezői és intézményvezetői munkája elismeréseként Libor Józsefné dr. rektor részére a MAGYAR ÉRDEMREND tisztikeresztje polgári tagozat kitüntetést adományozta.

A kitüntetés ünnepélyes átadására későbbi időpontban kerül sor.

Gratulálunk Rektor Asszonynak!
A jelenleg kialakult szükséghelyzetben az online közvetítések alkalmat adnak a szentmisében való bekapcsolódáshoz, azonban az Eucharisztiát nem tudjuk magunkhoz venni, de lelki áldozást a szertartások alatt és azokon kívül is végezhetünk. Erre hívjuk a kedves testvéreket.
Az M5 csatorna Püspökkenyér című tévéműsorában, nemzeti ünnepünkön, március 15-én Fabiny Tamás evangélikus püspök, a műsor vezetője beszélgetett egyházi vezetőkkel: Steinbach József dunántúli református püspökkel a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa elnökével és Marton Zsolt váci megyéspüspökkel.
A koronavírus terjedése, a szomszédos országok helyzete, és az utóbbi napok magyarországi eseményei miatt a piarista atyák és az örökimádás fő koordinátorai arra az elhatározásra jutottak, hogy a vírusjárvány idejére a kápolnát bezárják.

 <   1 ... 215 216 217 218 219 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.