Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Albertirsán nem mindennapi eseménynek számított a december 13-án megrendezett cigány szentmise. A gondolat, hogy ajándékcsomagot kapjanak karácsonyra a rászoruló roma gyermekek cigány szentmise keretein belül, Kamarás Istvántól, a történész-politológus végzettséggel bíró roma embertől származik.
Beszámoló!
A Jerikó – Dicsőítés Határok Nélkül a Kárpát-medencében elnevezéssel dicsőítő gálakoncertet tartottak december 13-án a Pesti Vigadóban.
Hat személynek adta át dr. Beer Miklós megyéspüspök „A Váci Egyházmegye Elismert Személye” kitüntetésről szóló oklevelet december 12-én, pénteken, a váci Püspöki Palota dísztermében.
Csillag és kereszt c. dokumentumfilm a Vatikán aktív részvételéről szól a magyar zsidóság mentésében, és két magyar egyházi személy áldozatos munkáját mutatja be a nuncius mellett.
Katona István püspökké szentelésének 25. évfordulóját ünnepelték december 9-én, kedden a váci székesegyházban. Beer Miklós váci megyéspüspök, Varga Lajos váci segédpüspök és Palánki Ferenc egri segédpüspök köszöntötték az ünnepeltet. A Magyar Kurír cikke.

 <   1 ... 218 219 220 221 222 ... 266  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 26. vasárnap

Paula és Vanda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Amikor Jézus meghallotta, hogy (Keresztelő) Jánost fogságba vetették, visszatért Galileába. Elhagyta Názáretet, és a tengerparti Kafarnaumban telepedett le, Zabulon és Neftali vidékén, hogy beteljesedjék, amit Izajás próféta...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.