Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISAKOLITUSALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Segíts nekünk! Legyél önkéntesünk!
Ajándékozz egy kis időt hetente a betegeknek, az elhagyatottaknak, a meg nem hallgatottaknak, a szomorúaknak és szenvedőknek!
Olyan sokan vannak, akiket senki nem látogat meg! Olyan sokan vannak, akik senkinek nem mesélhetnek az életükről, szenvedéseikről, örömeikről! Olyan sokan vannak, akik már nem is panaszkodhatnak!
Legyél emberük! Gyere, hallgasd meg őket!
2014. október 27.
Hétfőn reggel, a balassagyarmati kórházban meghalt Tarnai Imre mesterkanonok, Nagyoroszi esperes-plébánosa. Paptestvérünk temetése november 5-én, szerdán 10 órától lesz Nagyorosziban. Kérjük a testvéreket, foglalják őt imáikba!
+Miklós püspök

Gyászjelentés a mellékletben található.

Imre atya korábbi állomáshelyei:
Termelői piacot nyitott a Váci Egyházmegye az Újhatvani plébánia udvarán. A termelők saját termelésű portékáikat értékesítik, a vásárlók pedig minőségi termékekhez juthatnak hozzá.
ITT, azaz: Imádság, Tanulás, Találkozás – így nevezik a magyarországi állandó diakónusok és házastársaik, valamint a diakonátus iránt érdeklődők részvételével évről-évre, Leányfalun megtartott találkozót. Idén október 9. és 11. között (hagyományosan csütörtök estétől szombat délig) tartott a diakónusok és feleségeik továbbképzése és lelkigyakorlata, amelyen részt vettek a Váci Egyházmegyében idén elindított diakónusképzés első hallgatói is.

 <   1 ... 222 223 224 225 226 ... 266  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. január 26. vasárnap

Paula és Vanda

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Amikor Jézus meghallotta, hogy (Keresztelő) Jánost fogságba vetették, visszatért Galileába. Elhagyta Názáretet, és a tengerparti Kafarnaumban telepedett le, Zabulon és Neftali vidékén, hogy beteljesedjék, amit Izajás próféta...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.