Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Október 18-án, helyi idő szerint 9 órakor világszerte gyermekek imádkoznak fél órán át a békéért és az egységért. Az elmúlt esztendőkben, hazánkban is számos helyen csatlakoztak az eseményhez.
Az Ars Sacra Fesztivál keretében nyitották meg szeptember 16-án Hager Ritta textilművész Evezz a mélyre! című kiállítását az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán.
A Szent Kereszt felmagasztalása kápolnának búcsú ünnepét 2019. szeptember 14-én és 15-én ünnepelték Érsekvadkerten.
Szent Kornél és Szent Ciprián vértanúk emléknapján, a váci székesegyházban Dr. Beer Miklós, a Váci Egyházmegye nyugalmazott püspöke ünnepi szentmise keretében búcsúzott közvetlen munkatársaitól és az egyházmegye szervezeteinek dolgozóitól.
A Szűz Mária nevének szentelt hétkápolnai kegyhely búcsúját 2019. szeptember 14-én és 15-én ünnepelték Vácott. A két napos egyházmegyei programon helyiek és Vác környékiek vettek részt, de érkeztek Budapestről és más egyházmegyékből is zarándokok.

 <   1 ... 253 254 255 256 257 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.