Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

„Vác és a piaristák 300 éve” konferencia

Szeretettel hívunk minden érdeklődő diákot, szülőt, öregdiákot, barátot és minden váci polgárt a „Vác és a piaristák 300 éve” című tudományos konferenciára 2014. november 7-én a váci Piarista Gimnáziumba.
Segíts nekünk! Legyél önkéntesünk!
Ajándékozz egy kis időt hetente a betegeknek, az elhagyatottaknak, a meg nem hallgatottaknak, a szomorúaknak és szenvedőknek!
Olyan sokan vannak, akiket senki nem látogat meg! Olyan sokan vannak, akik senkinek nem mesélhetnek az életükről, szenvedéseikről, örömeikről! Olyan sokan vannak, akik már nem is panaszkodhatnak!
Legyél emberük! Gyere, hallgasd meg őket!
2014. október 27.
Hétfőn reggel, a balassagyarmati kórházban meghalt Tarnai Imre mesterkanonok, Nagyoroszi esperes-plébánosa. Paptestvérünk temetése november 5-én, szerdán 10 órától lesz Nagyorosziban. Kérjük a testvéreket, foglalják őt imáikba!
+Miklós püspök

Gyászjelentés a mellékletben található.

Imre atya korábbi állomáshelyei:
Termelői piacot nyitott a Váci Egyházmegye az Újhatvani plébánia udvarán. A termelők saját termelésű portékáikat értékesítik, a vásárlók pedig minőségi termékekhez juthatnak hozzá.

 <   1 ... 255 256 257 258 259 ... 300  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. július 9. csütörtök

Lukrécia

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus e szavakkal küldte a nép közé apostolait: „Menjetek, és hirdessétek, hogy közel van a mennyek országa! Gyógyítsatok betegeket, támasszatok fel halottakat, tisztítsatok meg leprásokat, és űzzetek ki ördögöket!...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.