Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Dr. Papp Lajos világhírű szívsebész professzor volt a Credo Ház vendége 2019. szeptember 11-én. A professzor úr az egészség időskori megőrzéséről tartott előadást a teltházas publikum előtt.
„Légy hű mindhalálig, és neked adom az örök élet koronáját!” (Jel 2,10)

Megboldogult maglódi plébánosom, Horváth József atya írta ezt a szentírási mondatot, a tőle érettségire kapott imakönyvembe. Huszonegy évvel ezelőtt ezt az igét választottam papszentelési jelmondatomnak. Papi életemben őszintén törekedtem hűségesnek lenni Istenhez, de az Ő hűségét mindig megtapasztaltam. Ezért választottam püspöki jelmondatomnak: „Hűséges az Isten.” (1Kor 10,13).
Restaurálták a közel 700 éves nőtincsi Szent Márton római katolikus templomot. A munkálatok befejeződését követően augusztus végén szentmise keretében került sor a templom megáldására. A szentmisét Marton Zsolt váci megyéspüspök mutatta be a hívek részére.
„Senki sem szeret jobban, mint az, aki életét adja barátaiért.” (Jn 15,13)

Egy különös ember, Szent Maximilián Kolbe minorita ferences szerzetes életét mutatja be ez a lebilincselő életrajzi lengyel film. Kolbe atya életét adta azért, hogy másokat megmentsen.
Az alábbiakban a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) gyermekvédelmi közleményét olvashatják.

 <   1 ... 255 256 257 258 259 ... 495  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.