Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSAKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Őszentsége Ferenc pápa elfogadta Mons. Dr. Pénzes János lemondását a Szabadkai Egyházmegye éléről, kánoni kora betöltése indokával, és egyidejűleg Mons. Večerin Slavkot, a Szabadkai Egyházmegye papját, eddigi általános helynököt, szabadkai püspökké nevezte ki.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia 2020. szeptember 04-i intézkedéseivel összhangban, a COVID-19 járványra való tekintettel Váci Egyházmegye területére a további rendelkezéseket hozom:
Vámosmikolán 2020. szeptember 4-én adták át a megújult plébániát és közösségi házat. Az ünnepélyes átadáson a felújított épületet és használóit megyéspüspökünk, Marton Zsolt atya áldotta meg, aki a Vámosmikolai Szent Mária Magdolna templomban szentmisét mutatott be ebből az alkalomból.
Örömmel gyűltek össze Dr. Faragó Artúr egyházmegyei kórházlelkész vezetésével a Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálatának lelkigondozói és önkéntes beteglátogatói, szakmai napjuk alkalmából 2020. szeptember 5-én.
Dejtár 1377 lelkes község Nógrád megyében, Balassagyarmat közelében. Az itteni Kisboldogasszony-templom plébánosa volt idei nyugállományba vonulásáig, 43 évig Horváth József prépost. Szeptember 5-én, szombaton délelőtt megtelt a templom: a település hívei szeretett papjukat ünnepelték, gyémántmiséje alkalmából.

 <    1 2 3 4 5 ... 310  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2020. szeptember 18. péntek

Diána

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben Jézus bejárta a városokat és a falvakat, tanított és hirdette az Isten országát. Vele volt a tizenkettő és néhány asszony, akiket a gonosz lelkektől és a különféle betegségektől megszabadított:...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.