Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORIS
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

A gyűjtés elsődleges célja az, hogy segíthessünk azoknak a keresztényeknek, akiknek lehetőségük nyílik visszaköltözni korábbi lakhelyükre, támogatva lerombolt otthonaik újjáépítését, a mindennapi élet feltételeinek megteremtését.
Mint ismeretes új köztéri szoborral gazdagodik Vác - a török kor utáni városépítő püspök - Migazzi Kristóf egész alakos bronz szobra a váci püspöki palota Konstantin tér felőli oldala előtti térségen kap, majd helyet 2017. szeptember 2-án.
Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidős,
határozott időre (helyettesítés, előre láthatóan 3 év).
A pályázat benyújtásának határideje: 2017.június 30.
Az Emberi Erőforrások Minisztere, iskolai kórusok alapítására és a meglévők munkájának támogatására pályázati felhívást tett közzé a magyarországi és határon túli magyar általános és középiskolák, valamint szakképző intézmények fenntartói részére.
Beadási határidő: 2017. június 30.
BÉRMÁLÁS A VÁCI SZÉKESEGYHÁZBAN

2017. június 4-én, Pünkösd vasárnapján, Beer Miklós váci megyéspüspök ünnepi szentmisét mutatott be, a Váci Nagyboldogasszony Székesegyházban. A szentmise keretében kiszolgáltatta a bérmálás szentségét 15 fiatalnak, akik a váci alsóvárosi plébánián készültek fel a szentség felvételére, kereszténységük megvallására és a krisztusi valóság továbbélésére és hirdetésére.

 <    1 2 3 4 5 ... 82  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2017. június 26. hétfő

János és Pál

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: Ne ítélkezzetek, hogy fölöttetek se ítélkezzenek! Amilyen ítélettel ítélkeztek, olyannal fognak fölöttetek is ítélkezni, és amilyen mértékkel mértek, olyannal...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
EGYHÁZMEGYEI TVNEXONWEB BELÉPÉSALTHANN HÁZHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk
Webfejlesztés: DunaWeb Kft.
Váltás mobil nézetre