Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

„Induljunk el a fény felé…”

A váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola az idei évben is szervezett lelki napot a hallgatók és oktatók részére, amelynek során Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök lelki útravalót adott a jelenlévőknek és átadta advent üzenetét.
A budapesti Központi Papnevelő Intézet dísztermében mutatták be december 17-én a márianosztrai pálos kolostor történetét ismertető, „A fényes kolostor” című kötetet, mely az Ecclesia Szövetkezet gondozásában jelent meg. Az eseményen jelen volt Beer Miklós váci megyéspüspök.
A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány immár 13. éve rendezi meg az adventi időszakban a LAURUS komolyzenei díjátadó gálaestjét Vácott, a Püspöki Palota dísztermében. Ezen az ünnepi esten köszönetet mondanak mindazon személyeknek (magánszemélyeknek, cégeknek), akik segítik a szervezet munkásságát, működését, és a fogyatékkal élő ellátottakat önzetlenül támogatják.
Az Eclecteica Quartet ír, skót zenés-prózai estje volt a Credo Házban, december 13-án.

A zenekar tagjai: Szathmáry Melinda, Szemerédi Bernadett, Mády Kálmán, Szabó Dániel
„Sose nézi, jó vagy, rossz vagy? Szeret minden gyereket.” (Szent Miklós a hulló hóban/ének)

Az Egyházmegyei Katolikus Iskolák Főhatósága (továbbiakban EKIF) az idei év adventjében ismét megszervezte az egyházmegyei katolikus óvodák részére Mikulás ünnepségét, amelynek a Váci Püspöki Palota adott otthont, december 11-én délelőtt.

 <   1 ... 306 307 308 309 310 ... 495  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 27. szombat

Zita

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.