Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

2018. szeptember 24.
Szeptember 22. szombaton a Püspöki Palota dísztermében a PALOTAKONCERT keretében Bolero címmel Megyesi Schwartz Lúcia dalestje került megrendezésre.
Zongorán közreműködött: Bizják Dóra
Műsoron: De Falla, Viardot és Rossini művek voltak.

Fotó: Horlik Zoltán
„Ahonnan a halál származott onnan fakadt az élet.”

A Nógrád megyei Patvarc község Szent Kereszt temploma 1858-ban épült. A falu központjának meghatározó épülete idén lett 160 éves, ebből az alkalomból mutatott be szentmisét Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök szeptember 15.-én.
2018. szeptember 20.
Harmadik alkalommal találkoztak a nagyothallók és siket testvérek az év során. Ezek a találkozások egy-egy lelki programmal gazdagított közös együttlétet jelentenek. Az első alkalom 2018 tavaszán, Kistarcsán volt. Nyáron, Mátraverebély-Szentkúton folytatódott és a közelmúltban három napos találkozót szerveztek a hallássérültek Fóton.
Szeptember 12-én ünnepelték, a pásztói Margit Kórház kápolnájának búcsúját. A kápolna a Szent Kereszt Felmagasztalására van szentelve. Az ünnepi szentmisére, az osztályokra kihelyezett plakátokkal hívták fel a dolgozók és a betegek figyelmét, valamint az önkéntes beteglátogatók személyesen is megszólították az érintetteket.
2018. szeptember 20.
Szeptember 18.-án kedden este szervezték meg a Credo-házban az “EGYVONALBAN ISTENNEL” címmel, Simon András keresztény grafikusművész kiállítását.

Az eseményt Dr. Beer Miklós váci megyéspüspök nyitotta meg.

Zenei közreműködő Czombos Péter (gitár) volt.

Fotó: Cservenák Péter

 <   1 ... 324 325 326 327 328 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 25. csütörtök

Márk

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben: Jézus megjelent a Tizenegynek, és így szólt hozzájuk: „Menjetek el az egész világra, és hirdessétek az evangéliumot minden teremtménynek! Aki hisz és megkeresztelkedik, az üdvözül, aki nem hisz, az...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.