Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Május 30-ával kezdődően, ünnepi héttel emlékeztek meg Szolnokon a Hetényi Géza Kórház 120. születésnapjáról. A kórház vezetősége megkérte a lelkigondozókat, hogy ezen a héten a Kápolnában is emlékezzünk meg e jeles évfordulóról. Így egész napot kitöltő színes programokkal vártuk az érdeklődő betegeket, és a kórházi dolgozókat.
2016. június 20.
Erdő Péter bíboros, Alberto Bottari de Castello apostoli nuncius, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia aktív és emeritus püspökei, Ján Orosch nagyszombati érsek, több egyházmegye papjai és híveinek ezrei körében ünnepelte aranymiséjét június 19-én - napra, sőt vasárnapra pontosan ötven évre a szentelésének dátumától - Dr. Beer Miklós. A Magyar Kurír tudósítása.
Nyitókép: Papanek Ferenc, Váci Egyházmegyei Levéltár.
I. fokozatú Arany minősítést szerzett a Váci Székesegyházi Kórusiskola Gaudia Kórusa a Mária Rádió Országos Kórusversenyén. A kitüntetés magas szakmai minősítés, melynek súlyát a zsűri tagjainak személye fémjelzi. A résztvevő 47 énekkar teljesítményét műsorválasztás, művészi megvalósítás (kotta és stílushűség, szuggesztivitás, hitelesség), valamint technikai kivitel (hangzás, intonáció,szövegmondás) alapján bírálták el.

A zsűri tagjai:
2016. június 10.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Caritas in Veritate Bizottsága Szent Márton évében esszépályázatot hirdet Elvitt engem Jézushoz címmel.
Az Ünnepi Könyvhét keretében, Dr.Beer Miklós váci megyéspüspök mutatta be „Szeressek ott, ahol gyűlölnek” című könyvét Hatvanban, az Ady Endre könyvtár nagytermében.

 <   1 ... 74 75 76 77 78 ... 141  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. április 19. csütörtök

Emma

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

A kenyérszaporítás utáni napon Jézus így szólt a sokasághoz: „Senki sem jöhet hozzám, ha nem vonzza az Atya, aki küldött engem. Én feltámasztom őt az utolsó napon. A prófétáknál ezt olvassuk: „Mindnyájan...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.