Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK »

Az Emberi Erőforrások Minisztere, iskolai kórusok alapítására és a meglévők munkájának támogatására pályázati felhívást tett közzé a magyarországi és határon túli magyar általános és középiskolák, valamint szakképző intézmények fenntartói részére.
Beadási határidő: 2017. június 30.
BÉRMÁLÁS A VÁCI SZÉKESEGYHÁZBAN

2017. június 4-én, Pünkösd vasárnapján, Beer Miklós váci megyéspüspök ünnepi szentmisét mutatott be, a Váci Nagyboldogasszony Székesegyházban. A szentmise keretében kiszolgáltatta a bérmálás szentségét 15 fiatalnak, akik a váci alsóvárosi plébánián készültek fel a szentség felvételére, kereszténységük megvallására és a krisztusi valóság továbbélésére és hirdetésére.
A Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. 2017. június 1-én sajtótájékoztatót tartott a váci Püspöki Palota Dísztermében.
Heves megyében, Hatvanban a település belvárosában, a Kossuth téren került megrendezésre május 27.-én, szombaton a Hatvani Keresztény Fesztivál.
Május 26-án, pénteken dr. Beer Miklós váci megyéspüspök beöltöztette énekkari liturgikus ruháikba a Váci Székesegyházi Kórusiskola elsős kórusosztályát és a Székesegyház Szent Cecília Kórusának új tagjait. A harmadik osztályos kórusiskolások pedig hűségük jeléül Krisztus keresztjét kapták. Az ünnepségen vehették át okleveleiket a Váci Egyházmegyei Kántorképző Tanfolyam végzősei.

 <   1 ... 74 75 76 77 78 ... 154  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. június 21. csütörtök

Alajos és Leila

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Jézus a hegyi beszédben ezt mondta tanítványainak: „Amikor imádkoztok, ne szaporítsátok a szót, mint a pogányok! Azt hiszik ugyanis, hogy akkor nyernek meghallgatást, ha sokat beszélnek. Ne utánozzátok őket! Hiszen mennyei...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók.

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.