Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Az érsekvadkerti Szent András plébánia hittanosai Máthé György plébános és Generál-Bartók Ágnes hitoktató vezetésével zarándoklatot tartottak Tata-Márianosztra útvonalon július elején.

A helyi általános iskolásokat elkísérte igazgatónőjük, tanáruk és néhány középiskolás fiatal, akik bérmálkozásra készülnek. Bartók Ágnes hitoktató beszámolóját olvashatják alább.
Burger Katalin felsőgödi hitoktató egykori és jelenlegi ifjúsági hittanosai, az elmúlt években nyári táborokat szerveztek hittanos lányoknak, 4. osztálytól kezdődően. Minden úgy indult, hogy megirigyelték a fiúk táborát, s így párhuzamosan velük, a szomszéd faluban ők is elkezdték 2007-ben a lány tábort, amit Szent Iván tábornak neveztek el.
Örömmel adunk hírt a Katolikus Szeretetszolgálat Természetes Gyermekáldás projektjéről. A program összefogja a Magyarországon ma elérhető cikluskövetési módszereket oktatókat és az azokat orvosi munkájuk során alkalmazó egészségügyi szakembereket (nőgyógyászokat, endokrinológusokat stb.).
2022. június 28-án jegyezte be a balassagyarmati cégbíróság a Váci Egyházmegyei Temetőüzemeltető Kft-t. A gazdasági társaság az egyházmegyéhez tartozó plébániák tulajdonában álló temetők üzemeltetését hosszú távon a jogszabályi előírásoknak megfelelően és gazdaságos módon tudja majd biztosítani.
2022. június 18-án rendezték meg Alsónémedin az első egésznapos „Ökumenikus Piknik”-et.
A „Szent Kereszt” újság júliusi számában megjelent beszámolót adjuk közre az alábbiakban.

 <   1 ... 110 111 112 113 114 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 29. péntek

Auguszta

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Ettől fogva Pilátus azon volt, hogy szabadon bocsássa Jézust. A zsidók azonban ezt kiáltozták: „Ha szabadon bocsátod, nem vagy a császár barátja. Mert mindaz, aki királlyá teszi magát, ellene szegül a császárnak.” E...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.