Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Az EKIF, az Apor Vilmos Katolikus Főiskola és a Váci Egyházmegye hitoktatóinak közös évzáró hálaadó szentmiséjét online közvetítjük.
Az USA-ban - Passaic városában - a Szent István római katolikus templomban szolgáló, váci egyházmegyés Balogh László atya ezüstmiséjét májusban ünnepelte, a környékbeli és a helyi magyar származású hívekkel és lelkipásztorokkal.
Balogh Laci atya 1997. június 21-én részesült a pappá szentelés kegyelmében, Vácott. Szentelője Keszthelyi Ferenc megyéspüspök volt.
A Váci Egyházmegye 12 papja lelkigyakorlaton vett részt június 13. és 17. között a váci Althann Házban, Martos Levente Balázs, a Budapesti Központi Papnevelő Intézet rektorának vezetésével. A résztvevők között voltak fiatalabbak és idősebbek (a legidősebb atya 86 éves volt); jöttek Vác környékéről-, és volt, aki a perui őserdőből érkezett (bár egy ideje már ismét egyházmegyénkben szolgál).
Ferenc pápa a családok fesztiválján: „Szeretném, ha az Egyház irgalmas szamaritánus lenne számotokra!”

Június 22–26. között Róma városa ad otthont a Családok Világtalálkozójának.
Az elmúlt években a járvány miatt csak minimálisan tudta a kistarcsai „Rózsafüzér Királynője” templomi közösség megünnepelni az Úrnapját.

 <   1 ... 117 118 119 120 121 ... 493  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 23. kedd

Béla

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Abban az időben a templomszentelés ünnepét ülték Jeruzsálemben. Tél volt. Jézus éppen a templomban járt, Salamon oszlopcsarnokában. A zsidók körülvették őt, és megkérdezték: „Meddig tartasz még...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.