Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRHITOKTATÁSFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZVIDÉKFEJLESZTÉSI IRODAMATER SALVATORISEGYHÁZMEGYEI TVALTHANN HÁZ
AJÁNLÓ
TEMPLOMOK MISERENDJEEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Beszámoló!
A Jerikó – Dicsőítés Határok Nélkül a Kárpát-medencében elnevezéssel dicsőítő gálakoncertet tartottak december 13-án a Pesti Vigadóban.
Hat személynek adta át dr. Beer Miklós megyéspüspök „A Váci Egyházmegye Elismert Személye” kitüntetésről szóló oklevelet december 12-én, pénteken, a váci Püspöki Palota dísztermében.
Csillag és kereszt c. dokumentumfilm a Vatikán aktív részvételéről szól a magyar zsidóság mentésében, és két magyar egyházi személy áldozatos munkáját mutatja be a nuncius mellett.
Katona István püspökké szentelésének 25. évfordulóját ünnepelték december 9-én, kedden a váci székesegyházban. Beer Miklós váci megyéspüspök, Varga Lajos váci segédpüspök és Palánki Ferenc egri segédpüspök köszöntötték az ünnepeltet. A Magyar Kurír cikke.
Cursillo a sátoraljaújhelyi börtönben Európában egyedülálló módon, fogvatartottaknak tartottak Cursillo-t a Sátoraljaújhelyi Fegyház és Börtönben. Az egyház és a civil szervezetek által megvalósított valamennyi program célja a reintegráció elősegítése, a visszaesések számának csökkentése.

 <   1 ... 138 139 140 141 142 ... 186  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2018. december 11. kedd

Árpád

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Egy alkalommal Jézus ezt a példabeszédet mondta tanítványainak: „Mit gondoltok? Ha valakinek száz juha van, és egy elcsatangol közülük, nem hagyja-e ott a kilencvenkilencet a hegyen, és nem megy-e, hogy megkeresse az eltévedtet? Ha...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZER

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.