Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Vácon találkoztak az egyházmegyei családpasztorációs munkatársak

2022 január 17.- Marton Zsolt váci püspök, az MKPK Családügyi Bizottságának elnöke meghívására január 14-15-én Vácon találkoztak az egyházmegyék családpasztorációs munkatársai –papok és házaspár segítőik–, hogy tapasztalatot cseréljenek egymással az elmúlt évben megvalósult programokról és segíteni tudják egymást evangelizációs céljaik megvalósításában.
2021. év utolsó napjaiban a Róma melletti Castelgandolfóban, a Fokolare Mozgalom nemzetközi központjában európai, afrikai és dél-amerikai szeminaristák találkoztak, hogy elmélyítsék hivatásukat, megismerkedjenek a Fokoláre lelkiségével és nem utolsó sorban az Örök Várossal. A Váci Egyházmegyéből Boros Bence, Serfőző Zoltán és Virág Emmanuel személyesen tudtak részt venni a programon, míg más országokból, kontinensekről többen online kapcsolódtak a járványhelyzet miatt. Kérdéseinkre Bence, az esztergomi szeminárium hallgatója és Emanuel, az egyházmegye előkészítő évfolyamának hallgatója válaszoltak.
Országos alkotói pályázatot hirdet az Apor Vilmos Katolikus Főiskola, középiskolás diákok számára esszé és kisfilm kategóriában.
A pályaművekben azokat a környezetükben élő vagy általuk ismert, 1-12 éves korú gyermekeket nevelő pedagógusokat mutathatják be a tanulók, akikre felnéznek és nagyra becsülik munkásságukat.
2022. január 10.
Tisztelettel tájékoztatunk mindenkit, hogy elkészült a 2022-es ökumenikus imahét anyaga. Az idei füzetet a Közel-Keleti Egyházak Tanácsa állította össze. Olvassák, forgassák és használják szeretettel.

A nyitó istentiszteletet 2022. január 16-án, vasárnap 18 órától tartjuk a váci evangélikus templomban.  Igehirdető Marton Zsolt váci megyéspüspök lesz.

 <   1 ... 139 140 141 142 143 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.