Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Marton Zsolt váci megyéspüspök mondta a búcsúi misét a jászkarajenői Nagyboldogasszony-templomban augusztus 16-án, a legnagyobb Mária-ünnep, Mária mennybevétele másnapján. Nagy Imre állandó diakónus, plébániaszervező éppen egy éve lépett itt hivatalba. Gondosságát dicséri, hogy felújíttatta azt az orgonát is, amelyet a misén áldott meg a püspök.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola „Apor Nyári Tábor”-a immár bezárta kapuit. Az idén másodszor megszervezett tábor teltházzal működött, 40 gyermek jelentkezését tudták elfogadni a tábor szervezői.
A Katolikus Karitász saját forrásból tízmillió forintos gyorssegéllyel segít Bejrútban a Libanoni Karitászon keresztül, amelyhez összefogás keretében lehet csatlakozni pénzadományokkal.
A váci székesegyházban mutatott be szentmisét Marton Zsolt váci megyéspüspök augusztus 2-án. A szertartáson a lengyelországi Lublini Főegyházmegyei Fiúkórus teljesített zenei szolgálatot Honti Attila karnagy atya vezetésével, akinek édesapja magyar, édesanyja lengyel.
A Váci Egyházmegye és a rokonság fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva tudatja, hogy szeretett paptestvérünk Dr. Brusznyai József címzetes esperes, a Hit Pajzsa díjazottja, nyugalmazott lelkipásztor 2020. augusztus 3-án, életének 98., papságának 75. évében szentségekkel megerősítve hazatért az Úrhoz.

 <   1 ... 191 192 193 194 195 ... 494  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 26. péntek

Ervin

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Búcsúbeszédében Jézus így szólt tanítványaihoz: „Ne nyugtalankodjék a szívetek! Higgyetek az Istenben, és bennem is higgyetek! Atyám házában sok hely van. Ha nem így lenne, mondtam volna-e: „Elmegyek, és helyet...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.