Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISERENDEGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

Pálos Frigyes Leó őrkanonok sírjánál barátai, volt munkatársai és tisztelői emlékeztek halálának első évfordulóján személyére és tevékenységére 2020. március 12-én a váci székesegyház altemplomában.
Az Észak-Dunamenti Nagyboldogasszony Közösség 2020-as téli találkozóját február 1-én Alsógödön szervezték meg. Dávid Róbert személyes hangvételű írását olvashatják a találkozóról.
Új generációs, digitális tárlatvezető applikációt hoztak létre Mátraverebély-Szentkúton, hogy a látogatók a kegyhely teljes területét önállóan is bejárhassák és információt kapjanak a bazilika műemlékeiről - tájékoztatta a kegyhely az MTI-t csütörtökön.
2020. március 12.
A koronavírus miatt meghirdetett veszélyhelyzetben a templomok, mint a lelki feltöltődés és imádság helyei különösen is fontosak. Templomainkat nem zárjuk be, mégis felelősen és körültekintően kell eljárni. Kérjük, hogy aki betegnek érzi magát, önmaga és mások védelmében érezze lelkiismereti kötelességének, hogy mielőbb orvoshoz forduljon, és ne menjen közösségbe. Különösen is figyeljünk idősebb embertársainkra.
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Titkársága - az Operatív Törzs március 11-i tájékoztatóján elhangzott miniszteri bejelentés alapján, mely szerint a kormány rendkívüli jogrendet és veszélyhelyzetet hirdetett az ország teljes területére a koronavírus további terjedésének megakadályozása okán – az alábbiakat tette közzé.

 <   1 ... 215 216 217 218 219 ... 492  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. április 20. szombat

Tivadar

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Amikor Kafarnaumban Jézus az élet kenyerének mondta önmagát, vita támadt a zsidók között: „Hogyan adhatja ez testét eledelül nekünk?” – kérdezték. Jézus így felelt nekik: „Bizony, bizony, mondom nektek: Ha nem...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
  • 2024.03.07.
    HÚSVÉTI KIÁLLÍTÁS A VÁCI EGYHÁZMŰVÉSZETI GYŰJTEMÉNYBEN
  • 2024.04.20.
    JUBILEUMI KONFERENCIA – A VÁCI EGYHÁZMEGYE KÓRHÁZLELKÉSZI ÉS LELKIGONDOZÓI SZOLGÁLATÁNAK 20 ÉVES ÉVFORDULÓJÁRA
  • 2024.04.21.
    A TONEHEIM NORVÉG KÓRUS IDEI KONCERTJE
  • 2024.04.21.
    FERENC PÁPA ÜZENETE A HIVATÁSOK 61. VILÁGNAPJÁRA
  • 2024.04.25.
    NE FÉLJ, NEM ÍTÉLLEK EL - MAGZATVESZTŐK LELKIGYAKORLATA
  • Összes program »
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.