Váci egyházmegye
mainImage
FŐOLDALHÍREINKPROGRAMOKNÉV- ÉS CÍMTÁRTURIZMUSHITOKTATÁSIMA-KATEKÉZIS 2023-2026AKOLITUSOKFOTÓTÁRVIDEÓTÁR
SZAKPASZTORÁCIÓK
SZAMARITÁNUS SZOLGÁLATEGYHÁZMEGYEI KARITÁSZKÖNYVTÁRLEVÉLTÁREGYHÁZMEGYEI MÚZEUMEKIFKAFARNAUM HÁZSZINÓDUSTEMETŐÜZEMELTETŐ KFTMotiVÁCió Képzési KözpontMATER SALVATORISÁLLÁSHIRDETÉS
AJÁNLÓ
MISEREND
EGYHÁZMEGYÉNKRŐLALAPÍTVÁNYAINKDOKUMENTUMTÁRKÖZBESZERZÉSEKGYERMEKVÉDELEMADATVÉDELEMTÉRKÉPKAPCSOLAT

» HÍREINK » általános »

2019. december 23.
Ünnepi Palotakoncertünk első felében a Lachegyi család kamarakoncertjét hallhatta a díszterem közönsége. Lachegyi Anna, Róza, Máté és Imre előadásában. Estünk második részében Szemerédi Bernadett és Széplaky Géza színművészházaspár zenés-prózai előadása következett.
"Ti vagytok az élő építőkövek"

A Szent Imre plébániatemplomban bemutatott első szentmisére emlékeztek Dunakeszin. A templom első plébánosa, Dr. Csík József, 1939. december 19.-én kapott engedélyt Hanauer Árpád István váci püspöktől, hogy a még nem egészen befejezett alagi templomban szentmisét mutathasson be.
A Váci Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata hagyományos karácsonyi előadásokat, betlehemes játékokat szervezett a kórházakban decemberben.
2019. december 20.
A Lámpás ’92 Közhasznú Alapítvány immár 14. éve rendezi meg az adventi időszakban LAURUS komolyzenei díjátadó gálaestjét Vácott, a Püspöki Palota dísztermében.
Karácsonyi műsorunk, Paszternák Tamás atya, püspöki titkár adventi gondolataival kezdődött. Ezután Heinczinger Miklós a Misztrál együttes oszlopos tagja muzsikált a Credo színpadán. A folytatásban átadásra került a II. Credo-díj, amelyet Fazekas István drámaíró vehetett át.

 <   1 ... 227 228 229 230 231 ... 490  > 

Akadálymentes változat
MAI NÉVNAP

2024. március 28. csütörtök

Gedeon és Johanna

OLVASMÁNY / ZSOLOZSMANAPI EVANGÉLIUM

Húsvét ünnepe előtt történt. Jézus tudta, hogy elérkezett az óra, amikor ebből a világból vissza kell térnie az Atyához. Mivel szerette övéit, akik a világban voltak, még egy végső jelét adta szeretetének. Vacsora...

tovább »

LEGKÖZELEBBI 5 ESEMÉNY
ESEMÉNYTÁR
NEXONWEB BELÉPÉSHÍRBEKÜLDÉSLEVELEZŐRENDSZERKATADMIN

A honlap megtekintéséhez ajánlott böngésző: Chrome vagy Firefox legújabb verziója - RSS hír csatornánk

Az oldalon található anyagok módosítás nélkül a vaciegyhazmegye.hu forrásmegjelöléssel felhasználhatók. Adatkezelési tájékoztató

Tájékoztatjuk, hogy a felhasználói élmény javítása, a böngészőprogramjának biztonságos használata, valamint a weboldal forgalmának elemzése érdekében sütiket alkalmazunk.
Kérjük, adja ehhez hozzájárulását az Elfogadom gombra kattintva! Adatkezelési tájékoztató

Váltás mobil nézetre

Webfejlesztés: DunaWeb Kft.